- Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
elextro çalışıyomuştümb baselerde çalışmayı durdurdu diyorsa bilgisyarda sıkıntı var , veya baselerde yaptığın ayarlarda sıkıntı var
elextro çalışıyomuştümb baselerde çalışmayı durdurdu diyorsa bilgisyarda sıkıntı var , veya baselerde yaptığın ayarlarda sıkıntı var
hook kokten fixlendi basemdeki hook deişmeyi bilmiyorum yardım istiyorum.ınjecte Delay Hook vermen Lazım kardesım.
o yardım etmez ve o diyor sleep ben diyorum hookXmuratY yardım eder belki![]()
kardeş basede sıkıntı yok yni yama ile hook fixlendi sadece hook deişcek elimde çalısan hook war o hooku suanki baseme uyarlıcak adam arıyorumKorkarımki Boyle 1 Sey ımkansız Yenı kodlamalırını Yenı Kodladıgın Gucel Basendekı Hooka Kodlaman gerekıcek.
o yardım etmez ve o diyor sleep ben diyorum hook
DWORD ADR = mFunc->FindPattern(hDll, 0x128000, (PBYTE)"\xC7\x06\x00\x00\x00\x00\x89\x86\x00\x00\x00\x00\x89\x86", "xx????xx????xx");
suanki hookum dierlerinide gerekrise atarım
Kod:int HookD3D(void) { DWORD adr; DWORD hD3D; DWORD *vTable; hD3D = (DWORD)GetModuleHandleA("d3d9.dll"); adr = FindPattern(hD3D, 0x128000, (PBYTE)"\xC7\x06\x00\x00\x00\x00\x89\x86\x00\x00\x00\x00\x89\x86", "xx????xx????xx"); memcpy(&vTable, (void *)(adr + 2), 4); if (hD3D) { OPresent = (TPresent)DetourCreate((PBYTE)vTable[17], (PBYTE)Present, 5); ODrawIndexedPrimitive = (TDrawIndexedPrimitive)DetourCreate((PBYTE)vTable[82], (PBYTE)DrawIndexedPrimitive, 5); } return 0; }
int HookD3D(void)
{
DWORD adr;
DWORD hD3D;
DWORD *vTable;
hD3D = (DWORD)GetModuleHandleA("d3d9.dll");
adr = FindPattern(hD3D, 0x128000, (PBYTE)"\xC7\x06\x00\x00\x00\x00\x89\x86\x00\x00\x00\x00\x89\x86", "xx????xx????xx");
MessageBox(0,"hata : pattern","err",0);
memcpy(&vTable, (void *)(adr + 2), 4);
MessageBox(0,"hata : memcpy crash","err",0);
if (hD3D)
{
MessageBox(0,"hook start","err",0);
OPresent = (TPresent)DetourCreate((PBYTE)vTable[17], (PBYTE)Present, 5);
ODrawIndexedPrimitive = (TDrawIndexedPrimitive)DetourCreate((PBYTE)vTable[82], (PBYTE)DrawIndexedPrimitive, 5);
MessageBox(0,"hook end","err",0);
}
return 0;
}
typedef HRESULT(__stdcall * EndScene)(LPDIRECT3DDEVICE9 pDev);
EndScene pEndScene;
HRESULT __stdcall mEndScene(LPDIRECT3DDEVICE9 pDev)
{
return pEndScene(pDev);
}
pEndScene = (EndScene)DetourFunc((PBYTE)vTable[42], (PBYTE)mEndScene);
Kod:typedef HRESULT(__stdcall * EndScene)(LPDIRECT3DDEVICE9 pDev); EndScene pEndScene;
Kod:HRESULT __stdcall mEndScene(LPDIRECT3DDEVICE9 pDev) { return pEndScene(pDev); }
Kod:pEndScene = (EndScene)DetourFunc((PBYTE)vTable[42], (PBYTE)mEndScene);
birde endscene ile dene bakalım
Present'i iptal edip endscene koyacak ki %90 ihtimal bu yaptığı işlemlerden crash yiyo, boş endscene patlatmaz basesini :dadaş bırakaydın presentle kullanaydı
![]()
muratın dedigini yapıp çözmeye çalıscam browser hocam dediginiz olmadı