Köpek sevme sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bazı köpekler yemek yerken hırlar cok zorlama saldırabılır yemekleri değerlidir :d yemek verırıken sevebılırsın bişi yapmazsa kuduz fln degılse hayvanlar çok cana yakındır eskıden köpegımız vardı tek ayagı yoktu patiden yardım etmıstım hatırladıkça ıyı kı yardım etmısım dıye sevınıyom

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sen yaklaşınca geri çekilmiyorsa arkadaşların dediği gibi kuyruğu hızlı sallanmaya başlıyorsa sevebilirsin ama önce kafasını okşamakla başla sonra boğazının oraları sev gittikçe sana alışır sonra da nası seviyorsan sev

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kuyruğunu iki bacak arasına alıyorsa yada poposunu kapatıyorsa korkuyor demektir gül el harektleri ile oyna yaklaşmadan eğer açılıyorsa yaklaş ve sev.
Eğer kuyruğu deli gibi sallanıyorsa yada haffif sallanıyorsa kendi sallıyorsa heyecanlıdır bol bol oyna sev ilgilen.
bilgim bu kadar.

Not: Öyle bir yazmışım ki bir mağarada(terröristlerin mağarası) yazıyordu ya eğer durmadan sıkıyorsa mermisinin bitmesini bekle ve git sık diye aklıma o geldi :D :D

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
ne yaparsan yap o zaten senin korktugunu anlıyor bence yavaşca yaklaş sev kendisini senden hoşlanırsa o senin peşini bırakmaz söyliyim xD

Üye
8 HİZMET YILI
ayyy ne kadar tatlı bir köpekkk dalayyy miiii
he sahibiyle beraber dalayiii

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
P77DLQ.jpg
9YYNJQ.jpg

Kanka köpek bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...