kopya çekme taktikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Biz sıranın üstüne karınca duası misali yazıyorduk. işimiz bitince silgiyle siliyorduk. Onun dışında avuç içine yazan vardı. kızlar bacaklarına yazıyorlardı.

en iyisi loybeyi ara
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka azına sıçılmış bir sıra bul içinde düzgün biyere kopyanı yaz üstünü kağıtla kapatır bakarsın eyer böyle biryer yoksa azıcık eşelersin

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ben bantı kitapta çıkacak yerlerin üzerine basıp sonra geri çıkartıp sıraya yapıştırıyordum. Yazılar aynen geçiyordu banta.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Edebiyat sınavlarında her zaman sıraya yazmışımdır tam kağıdın altına denk gelecek şekilde sıraya yaz kurşun kalemle

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum ben üniversitede bile olduğum sıraya yazdım hiçbir şey farketmiyorlar sıranın üstüne yaz ama roman yazma

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
akıllı saat varsa en güzel risksiz yolu o

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Akıllı saat çok rahat knk

Üye
3 HİZMET YILI
Aga ben uzun sweat giyiyorum küçük kağıda yazıp kolumun içine sokuyordum sınavın sonlarına doğru yavaş yavaş çıkarıyordum kolumdan
Post automatically merged:

Yada kalemliğim altına koyup ucunu çıkardtıyordum kağıdın hoca geldiğinde kağıdın gözüken kısmına kolumu koyuyodum eğer uzaktaysa hoca kolumla kalemliği ittirip kağıda bakıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben küçük bir kağıda yazıyordum notları sonra kalem kutunun içine koyuyordum arada silgi alır gibi yapıp bakıyordum nasıl oluyorsa hiç anlamadılar kopya çektiğimi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
en etkili en kapsamlısı arkadaşlarınla öksürük dili kurmaktır zamanında çok yaptık da bizden geçti artık

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendine özel şifreli kodlar oluştur ve bunları masaya yaz dikkat çekmesin.veya saat arkası olabilir.eger kopya başkasından geliyor ise.koluna çift taraflı bant yapıştır kopyayı ise oraya yapıştır.ögretmen arama yapmak isterse bantı çıkarmak için uzun kolu swaet mi ceket mi artık o an ne giyiyorsan bandın oldugu bölüme baskı yaparak çıkar ki ban ceketin içinde kopya ile kalsın.yakalanma yani. (9.sınıfta kullandım iyi taktiktir)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka üniversite dahil 10 yıldır çektiğim taktiği veriyim en etkili yöntemim şu şekilde ;
kopya çekmek için en önemli olay soğukkanlı olman gerekiyor ve hocanın yüzüne doğru bakmaman gerekiyor bu büyük bi şüphe çektirir hocanın sana bakmasını sağlar sürekli
öncelikle duvar kenarına oturman gerekiyor yanında birisinin oturduğunu düşünerek konusuyorum
2. olarak avuç 3 parmak kalınlığında ve 1 parmak boyunda kağıtlar keserek kopyanı onlara yazman gerekiyor
3. ve en önemli olay oturuş şeklin kanka bacak bacak üstüne atıyorum yani sol bacağımı sağ bacağının üstüne atıyorsun
ve üstten baktığında sağ bacağının hala bi kısmı boş oluyor böyle baldır kısmı
sol bacağını sağ bacağının üstüne attığın için sağ bacağının baldır kısmını sol bacak gizlemiş oluyor
hoca yanında olsa bile yanındaki insanında yanından baksa bile o kağıdı göremiyor
arada oturuşunuda biraz eğilerek bakarsan kağıda kafanı aşşağı eğmen gerekmez kağıda bakarken
yada bacaklarını açarak oturup iki bacağının arasındaki sandalyeye koyabilirsin kağıdı
4 5 tane kağıda kopyayı yaz koy hırkanın cebine işin biten kağıtları burustur sol cebine falan at

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en basiti ac chatgptyi ordan cok rahat cekersin ben sinavlarda öyle yapiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kopya çekmek için ilk olarak oturduğun konum çok önemli, benim tavsiyem pencere kenarı; hafif arka sıralar en rahat kopya çekebileceğin yerlerdir. İkinci olarak küçük bir kopya kağıdı hazırlaman şart, sonra son 5 dk ona buna sünerek not alamazsın. Hoca kağıdı dağıtırken hazırladığın kağıdı bacağının arasına koymalısın. Ardından klasik sorulara ufak bi goz gezdirip sol elini başına koyarak rahatlıkla çizebilirsin soruları. Rahat ol, hoca kağıda baktığını anlamayacak bile.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cam kenarında oturuyorsan duvar altına yazabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...