- Konuyu başlatan
-
neden? madem öyle zor veya kötü bir iş neden 52yıldır yapıyorsun bu işi? Fabrikadan iyi değil mi ?pc lı pupg hastası 52 yıllık bakkal olarak dıyebılırım kı... kafayı mı yedın sen oglumm..gıt sımıt sat daha ıyı
hocam yani yardım ediyorlar bence bakkal işletmek altından kalkamayacağın bir şey değil bakkalları aşağılamıyorum ama okuma yazmasını bilmeyen adam bakkal oluyor sen mi olamayacaksın kendini bu kadar düşük görme güzelce bakkalını aç tabi olmak istediğin şey buysabunlardan olan var mı akradaşlar bir bakkal işine gireceğim dükkanı ben açacağım ben işleteceğim yardımcı olacaklar tabi akrabalarım ama bende ne özgüven ne cesaret hiç bir şey yok. Korku stres panik var suan da bu işin altından kalkamam diye düşünüyorum şimdiye kadar böyle büyük sorumluluk almadım hiç sizin fikirleriniz nelerdir? Batsa bile bakkal bir şey kaybetmem bu arada ama yapamamam korkusu var deneyimim hiç olmadı bu işte sabah erken gideceksin aksam geç geleceksin kendime vakit ayıramayacağım diye korkuyorum pc de aktif takılan birisiyim dükkanda da pc var tabi ama evdeki gibi olmaz. çok aktif birisi değilim esnafla falan çıkıp konuşayım edeyim birisi de değilim. ben ne bok yicem girsem bir şey kaybetmem ama girmezsem de hiç denemeden pes etmek mi olur?
Evet olmak istediğim şey de pek bu değil lakin elde var sıfırhocam yani yardım ediyorlar bence bakkal işletmek altından kalkamayacağın bir şey değil bakkalları aşağılamıyorum ama okuma yazmasını bilmeyen adam bakkal oluyor sen mi olamayacaksın kendini bu kadar düşük görme güzelce bakkalını aç tabi olmak istediğin şey buysa
bence elde 0 diyorsan dene ömür boyu yapmana gerek yok borcu kapatıp istediğin sermayeye gelince başka bir iş kurarsın ya da bende ticaret kafası yok diyorsan üniversite oku okuduğun bölümden yürü ama her türlü çalışman gerekicek unutma ticaret her zaman daha çok kazandırır fakat oynamasını iyi bilmelisinEvet olmak istediğim şey de pek bu değil lakin elde var sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?