Korona virüs hakkında düşüncelerim ve gerçekler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar komplo teorisi olarak düşünebilirsiniz ama Biontech Aşılarından sonra internette insanların koluna magnet gibi demir yapıştığını gösteren videolar var ayrıca bazı biontech aşısı olanların yanında Bluetooth yeni cihaz taratınca MAC adresine benzer isimlerde cihazlar buluyor instagram @yenidunyakaosu diye bir sayfa böyle bir iddaa var siz böyle birşey yaşadınızmı diye sormuş yorumlarda bir taraf evet telefon böyle bir cihaz görüyor bir kısmıda görmedi bende diyor sayfanın paylaştığı takipçilerden gelen resimlerin bir kısmı
780voix
bkocqd4
n054d4b

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ayrıca ID2020 diye bir proje var eskiden Birleşmiş Milletlerde açıklanmış Bu olaylar o tabire cuk diye uyuyor

siz neler düşünüyorsunuz?

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aşı felan hikaye dunya nufusunu azaltıyolar

-chapo

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ewt Bi işler var ben amcamı kaybettim hastaneyede korona dediler ilac verdiler ama sonra virüs değil dediler başka ilac verdiler akşam vefat etti orta yaşlarda.... Hastaneler insanları gerçekten götürüyor buna şahit oldum.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum inanmayın virüs falan dediklerine sanki her sene olmadığımız grip :(
ismini yaptılar her sene oldugumuz gribin adını korona benım babaannem sadece tansiyonu düştü ve hastaneye götürdük ordan koronavirüs teşhisi koydular ilaç verdiler akşamına kadın öldü :(
ve yani şimdide 17 günlük tam kapanmada olayların %50 azaldığını söylüyorlar madem ki 17 günlük bir işti bu biz neden 1.5 yıldır evimize hapis olduk ? 17 günle çözülecek bir işse 17 gün değil 1.5 yıl tam kapandık genede bi faydasını göremedik haberlerin %50 azaldıgını yalan buluyorum kesinlikle inanmıyorum sizin düşünceleriniz nedir bilemem :) ?

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dostum inanmayın virüs falan dediklerine sanki her sene olmadığımız grip :(
ismini yaptılar her sene oldugumuz gribin adını korona benım babaannem sadece tansiyonu düştü ve hastaneye götürdük ordan koronavirüs teşhisi koydular ilaç verdiler akşamına kadın öldü :(
ve yani şimdide 17 günlük tam kapanmada olayların %50 azaldığını söylüyorlar madem ki 17 günlük bir işti bu biz neden 1.5 yıldır evimize hapis olduk ? 17 günle çözülecek bir işse 17 gün değil 1.5 yıl tam kapandık genede bi faydasını göremedik haberlerin %50 azaldıgını yalan buluyorum kesinlikle inanmıyorum sizin düşünceleriniz nedir bilemem :) ?
dostum bunlar hıkaye dunya nufusunu azaltıyolar dedin gibi 2 yıldır bitmeyen vurus 17 gunde azalıyor

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Yorumlar türk insanının ne kadar cahil olduğunu gösteriyor :D Virüs çinde üretilse adamlar kendi nüfusuna niye zarar versin ek olarak en çok zararı onlar gördü ilk başlarda ve aşılara güvenim tam yok magnetmiş yok çipmiş sadece türklerden duyuyorum bu sözleri ve ne kadar cahil olduğumuzun kanıtıdır. Aşı sıram gelince aşı olacağım sizede tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Yorumlar türk insanının ne kadar cahil olduğunu gösteriyor :D Virüs çinde üretilse adamlar kendi nüfusuna niye zarar versin ek olarak en çok zararı onlar gördü ilk başlarda ve aşılara güvenim tam yok magnetmiş yok çipmiş sadece türklerden duyuyorum bu sözleri ve ne kadar cahil olduğumuzun kanıtıdır. Aşı sıram gelince aşı olacağım sizede tavsiye ederim
ya bırak kardeşım 2 yılda bıtmeyen vurus 17 gundemı vaka sayıları düştü ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Virüs çinde üretildi e dostum bazen bazı şeyleri kazanmak için bazı şeyleri kaybetmek gerekir sen şimdi bu sitede hile kullanıyosun ama reklam onayını yapıyosun sen şimdi bütün dünyayı kölen yapacaksın e kendi vatandaşınıda öldüreceksin ayrıca kendi vatandaşlarına sonradan virüsü düzelten aşıyı yapıp diger ülkelere magnet çip şeklinde entegre olan aşı göndermiş olabilirler bu şekilde türk insanları cahil deyipte her duyduguna inanma herşey göründügü gibi degil bu işin perde arkası var.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ya bırak kardeşım 2 yılda bıtmeyen vurus 17 gundemı vaka sayıları düştü ?
Aşını olup bilinçli olursan düşer dostum biraz mantıklı düşünürsek 2 yıldır virüs var ve gün geçtikçe aşılar oluyor vaka sayılarının düşmesi normal değilmi ?
Post automatically merged:

Virüs çinde üretildi e dostum bazen bazı şeyleri kazanmak için bazı şeyleri kaybetmek gerekir sen şimdi bu sitede hile kullanıyosun ama ****** onayını yapıyosun sen şimdi bütün dünyayı kölen yapacaksın e kendi vatandaşınıda öldüreceksin ayrıca kendi vatandaşlarına sonradan virüsü düzelten aşıyı yapıp diger ülkelere magnet çip şeklinde entegre olan aşı göndermiş olabilirler bu şekilde türk insanları cahil deyipte her duyduguna inanma herşey göründügü gibi degil bu işin perde arkası var.
Peki dostum paralel evreninde kolay gelsin sana :D

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Aşını olup bilinçli olursan düşer dostum biraz mantıklı düşünürsek 2 yıldır virüs var ve gün geçtikçe aşılar oluyor vaka sayılarının düşmesi normal değilmi ?
Post automatically merged:

Peki dostum paralel evreninde kolay gelsin sana :D
eyw dostum sana :D

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
buda geçiçcek elbet merak etmeyin arkdaşlar bunlar allahın uyarısıdır hadislerde geçer sözü uyanmassa milletimizin daha çok bela vericek allah

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bir çinden bütün ülkelere kadar yayıldı ya nasıl bir virus bu

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Nasıl bir yüzyıla denk geldiysek artık tüm kötü şeyler bize denk geldi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ne olduğu belli değil herkes bir şeyler söylüyor. Birileri birşeyler peşinde..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vallaha ben inanmıyorum ama işte 3150 yoksa maske fln tamam yani de işte

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu konu hakkında bir sürü fikir var belki doğrudur bilemezsin ama bizim şuan amacımız herkesi aşılayıp aşı oranını yükseltmek ve yasakları kaldırıp eski hayata geri dönme yönünde ilerliyor aylardır olan oluyor zaten

I want to feel alive
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Herşey komplo teori dünya ñüfusunu azaltmak için virüsü çıkardılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...