- Yasaklandı
-
Banlı Üye
dostum bunlar hıkaye dunya nufusunu azaltıyolar dedin gibi 2 yıldır bitmeyen vurus 17 gunde azalıyordostum inanmayın virüs falan dediklerine sanki her sene olmadığımız grip
ismini yaptılar her sene oldugumuz gribin adını korona benım babaannem sadece tansiyonu düştü ve hastaneye götürdük ordan koronavirüs teşhisi koydular ilaç verdiler akşamına kadın öldü
ve yani şimdide 17 günlük tam kapanmada olayların %50 azaldığını söylüyorlar madem ki 17 günlük bir işti bu biz neden 1.5 yıldır evimize hapis olduk ? 17 günle çözülecek bir işse 17 gün değil 1.5 yıl tam kapandık genede bi faydasını göremedik haberlerin %50 azaldıgını yalan buluyorum kesinlikle inanmıyorum sizin düşünceleriniz nedir bilemem?
ya bırak kardeşım 2 yılda bıtmeyen vurus 17 gundemı vaka sayıları düştü ?Yorumlar türk insanının ne kadar cahil olduğunu gösteriyorVirüs çinde üretilse adamlar kendi nüfusuna niye zarar versin ek olarak en çok zararı onlar gördü ilk başlarda ve aşılara güvenim tam yok magnetmiş yok çipmiş sadece türklerden duyuyorum bu sözleri ve ne kadar cahil olduğumuzun kanıtıdır. Aşı sıram gelince aşı olacağım sizede tavsiye ederim
Virüs çinde üretildi e dostum bazen bazı şeyleri kazanmak için bazı şeyleri kaybetmek gerekir sen şimdi bu sitede hile kullanıyosun ama reklam onayını yapıyosun sen şimdi bütün dünyayı kölen yapacaksın e kendi vatandaşınıda öldüreceksin ayrıca kendi vatandaşlarına sonradan virüsü düzelten aşıyı yapıp diger ülkelere magnet çip şeklinde entegre olan aşı göndermiş olabilirler bu şekilde türk insanları cahil deyipte her duyduguna inanma herşey göründügü gibi degil bu işin perde arkası var.Yorumlar türk insanının ne kadar cahil olduğunu gösteriyorVirüs çinde üretilse adamlar kendi nüfusuna niye zarar versin ek olarak en çok zararı onlar gördü ilk başlarda ve aşılara güvenim tam yok magnetmiş yok çipmiş sadece türklerden duyuyorum bu sözleri ve ne kadar cahil olduğumuzun kanıtıdır. Aşı sıram gelince aşı olacağım sizede tavsiye ederim
Aşını olup bilinçli olursan düşer dostum biraz mantıklı düşünürsek 2 yıldır virüs var ve gün geçtikçe aşılar oluyor vaka sayılarının düşmesi normal değilmi ?ya bırak kardeşım 2 yılda bıtmeyen vurus 17 gundemı vaka sayıları düştü ?
Peki dostum paralel evreninde kolay gelsin sanaVirüs çinde üretildi e dostum bazen bazı şeyleri kazanmak için bazı şeyleri kaybetmek gerekir sen şimdi bu sitede hile kullanıyosun ama ****** onayını yapıyosun sen şimdi bütün dünyayı kölen yapacaksın e kendi vatandaşınıda öldüreceksin ayrıca kendi vatandaşlarına sonradan virüsü düzelten aşıyı yapıp diger ülkelere magnet çip şeklinde entegre olan aşı göndermiş olabilirler bu şekilde türk insanları cahil deyipte her duyduguna inanma herşey göründügü gibi degil bu işin perde arkası var.
eyw dostum sanaAşını olup bilinçli olursan düşer dostum biraz mantıklı düşünürsek 2 yıldır virüs var ve gün geçtikçe aşılar oluyor vaka sayılarının düşmesi normal değilmi ?
Post automatically merged:
Peki dostum paralel evreninde kolay gelsin sana
kesinlikle katııyorumaşı felan hikaye dunya nufusunu azaltıyolar
-chapo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?