Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
If unfortunately it is stronger with the elderly, because they are supposed to be weaker, that is why we must take drastic measures to take care of our elderly loved ones
Evet corona yaşlılar için daha tehlikeli 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var ama diğer insanlar için de o kadar güvenli değil bence tamamen yasak olmalı
Yani 65 yaş üstünün sadece yasağıyla olacak bir iş olduğunu düşünmüyorum, İtalya gibi bir ülkede binlerce kişi öldü ve bunlar sadece yaşlı değildi. Gerekli tedbirlerin alınmaması sonucu onlardan farkımız kalacağını düşünmüyorum
Vefat eden 100 hastanin 82 tanesi 60 yaş ve üzeri gözüküyor şimdilik fakat bunu yaşlılara yayanlar olarak gençlerinde evlerde kalması çok önemli #evdekal
Sadece 60 yas ustu degil. Butun yas gruplari tehlikede. 3 yasinda bir cocukta da cikmis korona. Dikkatli olmakta ve evden disari cikmadan izole olmakta fayda var.
dikkat edilmesi gerekir şahsen ben bağşıklık sistemime güveniyorum ama ailemle beraber yaşıyorum ve babamın bağışıklık sisteminin aşırı zayıf olduğunu düşümüyorum eğer kaparsam dışarda kendimden ziyade babamı etkiler.