Koruma programı önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Önerebileceğiniz bir koruma programı varmı bilgisayarıma son indirdiğim programla birkaç bir şey indi ve bu inmelerden sonra onları silemedim bilgisayarım komple kitleniyor sağlam bir virüs programı gerek...

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
AVG nin ücretsiz olanını deneyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
AVG nin ücretsiz olanını deneyebilirsin
Hocam ciddimisiniz?
Mcafee nin koruması çöp internette testleri var.
Totalav fena değil önermem ama.
Avast çöp (premium varsa değişir.)
Eset fena değil tatmin eder.
Önerim bilinen programları kullanman.
Örn: Kaspersky BitdefenderTotal

Bitdefender Total Security gayet iyidir ancak SSD'in yoksa kullanmanı önermem.
Kaspersky Security Cloud güzeldir iyidir ama önermem.
MalwareBytes : MalwareBytes anti-virüs değil anti-malware dir ancak kendisi çok iyidir öneriyorum.

Sonuç: Bitdefender Total Security kullanabilirsin. Malwarebytes de destek çıkar.
SSD'in yoksa : Kaspersky FREE kullanmanı öneririm. (2 tane koruma programı kullanman SSD'in yoksa pcnin performansını kötü etkiler diye tek Kaspersky yazdım.)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi günler bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.
YANİ bilindik antivirüsler kullanın.

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam ciddimisiniz?
Evet ciddiyim ek olarak bu mesajın taslak olarak mı duruyor çünkü aynı mesajı 2. yada 3. görüşüm.

Buda test sonucu mükemmel bir koruma değil ama spam yapan farklı korumalar gibi de değil bence kullanılabilir
Post automatically merged:

Bir de unutmuşum söylemeyi ücretli yada ücretsiz hiç bir koruma programı tam bir koruma sağlayamaz.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet ciddiyim ek olarak bu mesajın taslak olarak mı duruyor çünkü aynı mesajı 2. yada 3. görüşüm.

Buda test sonucu mükemmel bir koruma değil ama spam yapan farklı korumalar gibi de değil bence kullanılabilir

Bir de unutmuşum söylemeyi ücretli yada ücretsiz hiç bir koruma programı tam bir koruma sağlayamaz.
Evet sağlamaz ancak Gelişmiş korumaları varsa tespit etmediği virüsleri bile bulur ve hocam artık tek tek yazmaktan sıkıldığım için kopyala yapıştır yapıyorum denebilir konuya göre şekillendiriyorum mesajımı.
AVG'ye gelcek olursak sadece yanlış tespit etdiğinden buluyor virüsleri yani normalde virüs olmayan bir şeyi bile virüs olarak algıladığından öyle ve ona bakılırsa Kaspersky %100'Lük bir koruma oranı sağlamış :D?

Evet sağlamaz ancak Gelişmiş korumaları varsa tespit etmediği virüsleri bile bulur ve hocam artık tek tek yazmaktan sıkıldığım için kopyala yapıştır yapıyorum denebilir konuya göre şekillendiriyorum mesajımı.
AVG'ye gelcek olursak sadece yanlış tespit etdiğinden buluyor virüsleri yani normalde virüs olmayan bir şeyi bile virüs olarak algıladığından öyle ve ona bakılırsa Kaspersky %100'Lük bir koruma oranı sağlamış :D? Ancak dediğiniz gibi hiçbir antivirüs tam koruma sağlayamaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
avg pek kullanışlı değil bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Malwarebytes Anti-Malware kullana bilirsin güzel ve kullanışlı bir program ben uzun zamandır kullanıyorum daha bir sıkıntısını görmedim tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Malwarebytes bir antivirüs değildir bir Anti-Malware'dir.

Malwarebytes'i antivirüs olarak kullanmanızı önermiyorum.
Kendisi bir Anti-Malware'dir.
virüs programları eski ve köklü virüslerle ilgilenir ama anti malware yeni bir kötü amaçlı yazılıma karşı en iyi korumayı sağlar diye bilirim.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
F-Secure Internet Securty'i indirip ilk 30 gün deneyimleyebilirsin alanında oldukça iyidir, beğenirsen çeşitli e-ticaret sitelerinden uygun fiyatlara key olarak alabilirsin. Zamanında kullandığım ve oldukça memnun kaldığım bir güvenlik yazılımı idi şahsen.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yanlış biliyormuşsunuz öyleyse Anti-Malware sadece Malware gibi virüslere yarar antivirüsler ise daha çok kapsamlıdır her virüsü tespit etmeye çalışırlar yani bir antivirüsün yanına yardımcı olarak Anti-Malware olabilir.
Ancak sizin dediğiniz saçmalık öyleyse internette Kaspersky gibi antivirüsler nasıl direkt tespit edebiliyor son virüsleri?
(Türkçem için kusurabakmayın.
virüs programları eski ve köklü virüslerle ilgilenir ama anti malware yeni bir kötü amaçlı yazılıma karşı en iyi korumayı sağlar diye bilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yanlış biliyormuşsunuz öyleyse Anti-Malware sadece Malware gibi virüslere yarar antivirüsler ise daha çok kapsamlıdır her virüsü tespit etmeye çalışırlar yani bir antivirüsün yanına yardımcı olarak Anti-Malware olabilir.
Ancak sizin dediğiniz saçmalık öyleyse internette Kaspersky gibi antivirüsler nasıl direkt tespit edebiliyor son virüsleri?
(Türkçem için kusurabakmayın.
kankam anti virüsler seni bilinen kötü amaçlı yazlımlardan korur bilgisayarındaki virus eğer yeni çıkmış ve daha bilinmeyen bir tür ise virüs programının yapabileceği pek birşey olmamakta çünkü virüs programları veri tabanlı çalışmaktadır yani daha önce elinde olmayan bir veri için seni koruyamaz.Anti Malware ise şüpheli bir yazlım gördüğünde tarama bulutuna gönderilir eğer şüpheli bir durumu tespit edemez ise uygulamanın tamamını buluta göndererek daha detaylı bir inceleme yapar.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kankam anti virüsler seni bilinen kötü amaçlı yazlımlardan korur bilgisayarındaki virus eğer yeni çıkmış ve daha bilinmeyen bir tür ise virüs programının yapabileceği pek birşey olmamakta çünkü virüs programları veri tabanlı çalışmaktadır yani daha önce elinde olmayan bir veri için seni koruyamaz.Anti Malware ise şüpheli bir yazlım gördüğünde tarama bulutuna gönderilir eğer şüpheli bir durumu tespit edemez ise uygulamanın tamamını buluta göndererek daha detaylı bir inceleme yapar.
Antivirüslerde tam olarak aynısı :) Comodo'da aynısını yapıyor. BitDefender'dede gelişmiş tehdit koruması var.Kaspersky'da Sistem İzleyicisi fln var :) Anti-Malware'ler ile aynı işlemi yapıyor yani dediğiniz şey sadece anti-malware de yok :)
Kısaca : Anti-Malware'leri yardımcı program olarak kullanmak daha temizdir.

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tarama için Malwarebytes önerebilirim, gerçek zamanlı koruma için Kaspersky işini görecektir

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam ciddimisiniz?
Mcafee nin koruması çöp internette testleri var.
Totalav fena değil önermem ama.
Avast çöp (premium varsa değişir.)
Eset fena değil tatmin eder.
Önerim bilinen programları kullanman.
Örn: Kaspersky BitdefenderTotal

Bitdefender Total Security gayet iyidir ancak SSD'in yoksa kullanmanı önermem.
Kaspersky Security Cloud güzeldir iyidir ama önermem.
MalwareBytes : MalwareBytes anti-virüs değil anti-malware dir ancak kendisi çok iyidir öneriyorum.

Sonuç: Bitdefender Total Security kullanabilirsin. Malwarebytes de destek çıkar.
SSD'in yoksa : Kaspersky FREE kullanmanı öneririm. (2 tane koruma programı kullanman SSD'in yoksa pcnin performansını kötü etkiler diye tek Kaspersky yazdım.)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi günler bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.
YANİ bilindik antivirüsler kullanın.
Hocam çok güzel anlatmışsınız ama dediği gibi bitdefender gerçekten iyi bir sistem gerektirir Kaspersky ise çöptür orta düzeyde bir sistemin varsa Bitdefender FREE veya MalwareBytes kullanmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...