Onaylı Üye
yüce kılıç irelia yı daha ççok tavsiye ederim hem kolay hero hemde kostüm süper almalısın
swain daha kolay olur ama kostüm olarak yüce kılıç ireliaMerhaba ilk önce şunu sorayım sup lanede swain öğrenmesimi daha kolay solo lanede ireliamı?
Şimdi soracağım şey ise "Yüce kılıç irelia" kostümümü yoksa "Ejderha efendisi swain" kostümümü daha iyi?
bence agresif sup swain öğrenebilirsin ama istersen mid swain de güzel. İrelia mekanik gerektiren bi şampiyon o yüzden öğrenmesi zor bu arada ejderha efendisi swain daha güzelMerhaba ilk önce şunu sorayım sup lanede swain öğrenmesimi daha kolay solo lanede ireliamı?
Şimdi soracağım şey ise "Yüce kılıç irelia" kostümümü yoksa "Ejderha efendisi swain" kostümümü daha iyi?
Swaini öğrenmek daha kolay kanka fazla bir mekanik ve zorluğu yok ama kostüm olarak irelia daha iyi.Merhaba ilk önce şunu sorayım sup lanede swain öğrenmesimi daha kolay solo lanede ireliamı?