Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklısınız, herkes zor zamanlarında ilerlemek için bir motivasyon ve güç kaynağına ihtiyaç duyar. Benim en büyük ilham kaynağım ailem ve sevdiklerim. Pes etmek istediğimde, onları düşünüyor ve ne kadar inandıklarını hatırlıyorum, bu da beni ileriye itiyor. Ayrıca egzersiz yapmak ve doğada vakit geçirmek de enerji seviyelerimi yükseltmek için harika yollar olarak görüyorum. Sizde neler var motivasyon ve güç kaynağı olarak?
Ölüm gerçeği... Ne zaman kendimi zayıf hissetsem, zaten öleceğimi ve bu zorlukların hiçbir öneminin kalmayacağını düşünüyorum. Şu an bana önemli gelen her şeyin aslında ne kadar küçük olduğunu hatırlatıyor.
kardesim. baska hic birsey beni motive etmeye yetisemez onun yaninda. nihai var olma amacim diyebilirim. ne kadar hirapalasam kizssam sevsem onun icin hersey. gunun sonunda ona sarilip öpünce motive oluyo insan