Kötü zamanda sizi motive eden şeyler nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hala vaktimin olduğu ve yapabilecek şeylerin olması

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Haklısınız, herkes zor zamanlarında ilerlemek için bir motivasyon ve güç kaynağına ihtiyaç duyar. Benim en büyük ilham kaynağım ailem ve sevdiklerim. Pes etmek istediğimde, onları düşünüyor ve ne kadar inandıklarını hatırlıyorum, bu da beni ileriye itiyor. Ayrıca egzersiz yapmak ve doğada vakit geçirmek de enerji seviyelerimi yükseltmek için harika yollar olarak görüyorum. Sizde neler var motivasyon ve güç kaynağı olarak?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gece 1-2 sularında dışarıda olmak beni çok motive ediyor üstüne bir şarkı bir de jack eklediğinde değme keyfime

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sigara-Kahve eşliğinde balkonda müzik dinlemek. Gözleri kapat hocam. Şarkıya bırak kendini. Hafif bi yağmur yağıyorsa efsane rahatlatıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
müzik ve iyi insanlar devam etmemi sağlayan iki sebep

Tek yapabildiğimiz inanmak
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ölüm gerçeği... Ne zaman kendimi zayıf hissetsem, zaten öleceğimi ve bu zorlukların hiçbir öneminin kalmayacağını düşünüyorum. Şu an bana önemli gelen her şeyin aslında ne kadar küçük olduğunu hatırlatıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
para kazanmak nedense aşırı mutlu ediyor beni geleceğimi fazlasıyla düşündüğüm için strese giriyorum çünkü

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kardesim. baska hic birsey beni motive etmeye yetisemez onun yaninda. nihai var olma amacim diyebilirim. ne kadar hirapalasam kizssam sevsem onun icin hersey. gunun sonunda ona sarilip öpünce motive oluyo insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...