- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
yapıcak bişi yok başka bakıcaz artıkvalla baktım bütüm sitelere bulamadım 44 numara yokmuş
yapıcak bişi yok başka bakıcaz artıkvalla baktım bütüm sitelere bulamadım 44 numara yokmuş
ben hep adidas baktım ben adidasçıyım ama sen nike de bakabilirsinyapıcak bişi yok başka bakıcaz artık
kanka karışık bakıyorum uygun ve güzel birşey bulursam alıcamben hep adidas baktım ben adidasçıyım ama sen nike de bakabilirsin
puma da iyi
iyi alışverişler sana o zmn inşallah aradğını bulursunkanka karışık bakıyorum uygun ve güzel birşey bulursam alıcam
teşekkürleriyi alışverişler sana o zmn inşallah aradğını bulursun
Evet 44 numara ben de bulamadım araştırdım davalla baktım bütüm sitelere bulamadım 44 numara yokmuş
numarası yokNike Phantom GT 10/10 krampon, çok rahat ve şık.
teşekkürler önerin içinNike HypervenomX
rica ederim zamanında nike çok kullandım ama en beğendiğim buteşekkürler önerin için
cok iyi ama pahalı geldi birazNike Superfly 7 Pro işini görebilir dostum tavsiye ederim
Eh. Kalite mal biraz cep yakar kankamcok iyi ama pahalı geldi biraz
valla bu efsanee ya içim gidiyor ama parasıda sağlamNike Superfly 7 Pro işini görebilir dostum tavsiye ederim
Bana hediye olarak gelmişti. Şanslıyım o yüzdenvalla bu efsanee ya içim gidiyor ama parasıda sağlam![]()
bize öyle hedi alan yok hocam. Hayırlı olsunBana hediye olarak gelmişti. Şanslıyım o yüzden![]()
Teşekkürler dostum. Umarım seni daha fazla mutlu edecek hediyelerle karşılaşırsın hayattabize öyle hedi alan yok hocam. Hayırlı olsun