Kreatin Kilo aldırır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam kreatin muazzam bir şey fakat su tutma olayını istemiyorsanız kullanmayın. Onun yerine Gainer kullanabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Evet 1-2 kilo kadar su tutar vucudunda ama bu kalıcı değildir yani kreatini bırakırsan gider dert etmene gerek yok eğer takıyorsan kafaya

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kreatin kilo aldırmaz ama daha dolgunluk verdirir kilo almış hacim kazanmış olursun almanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka creatin kilo aldırır yani şöyle su tutarsın azıcık tartıda fark ettirir ama görünüşte bir şey olmaz yağ olarak keslinlikle almazsın . zaten kendisi monomerdir yani kalorisi baya düşüktür
.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kas onarımı ve yağ oran düşüşü için kullananıyorum gayet etkili fakat eğer belirli bir gramajın üstünde alırsan su tüketiminde haliyle artacak vucudunu sulandırırsın ve pek hoş durmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aldırıyor knk ben 3 AYDA 11 Kİlo aldım hacimlenmedede bayagı fayda sağlıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
350 gram kullanırsan tahmini en az 1,5 kilo arttırır ben 3 kilo almıştım

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aldırır vücuduna su depolar sen kreatini bırakınca kilo verirsin çünkü vücuttaki su atılır

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kreatin derken L-Karnitin mi?
Hayır senin dediğin yağ yakımı için
Arkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
kreatin kas kütlesini arttırmak için kullanılır kilo aldırmaz 2 3 kilo alırsın ama su tutar yağ veya kas değildir ve herkeste de olmaz bu dediğim

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aldırmaz sadece su tutar yağ yakımını artırır

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
cicibebe ye daha iyi olur bence sürekli boş bulundukça

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
Kendim uzun zamandır kullanıyorum ve şu ana kadar fark edilcek bir kilo artışı söz konusu değil

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
knk kreatin vücut da kreatin depolarını doldurarak su tutar yani ilk ay 2*3 kilo kadar su tutarsın ancak kilo alımı için günde 1 paket makarna ye 1 ayda en az 4 kg alırsın
creatin alıcaksan bigjoy öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kreatinin kilo aldırmaz ama sana kas kütlesi kazandırır ve yağ yakımına yardımcı olur

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
kreatin kastaki su tutumunu arttırdığı için kilo aldırır evet

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kreatin 3 haftalık kullanım sonucu kilo aldırır kreatini kullanan birçok kişi kilo alır bunun nedeni kasların vücudun geri kalanından su çekmesidir. Bu fazla kilo kas veya yağ kütlesi değildir, ancak düzenli kullanımı kas kütlesini arttırır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...