Süper Üye
Hocam kreatin muazzam bir şey fakat su tutma olayını istemiyorsanız kullanmayın. Onun yerine Gainer kullanabilirsiniz.
Hayır senin dediğin yağ yakımı içinkreatin derken L-Karnitin mi?
kreatin kas kütlesini arttırmak için kullanılır kilo aldırmaz 2 3 kilo alırsın ama su tutar yağ veya kas değildir ve herkeste de olmaz bu dediğimArkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
Kendim uzun zamandır kullanıyorum ve şu ana kadar fark edilcek bir kilo artışı söz konusu değilArkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
knk kreatin vücut da kreatin depolarını doldurarak su tutar yani ilk ay 2*3 kilo kadar su tutarsın ancak kilo alımı için günde 1 paket makarna ye 1 ayda en az 4 kg alırsınArkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
kreatin 3 haftalık kullanım sonucu kilo aldırır kreatini kullanan birçok kişi kilo alır bunun nedeni kasların vücudun geri kalanından su çekmesidir. Bu fazla kilo kas veya yağ kütlesi değildir, ancak düzenli kullanımı kas kütlesini arttırırArkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)