Kripto para ya yatırım yapmanın doğru zamanı geldi mi?

Sizce bu dönemde kripto piyasasına uzun dönemli yatırım yapmak mantıklı mı?

• Evet

Oy: 4 22.2%
  • Hayır

Oy: 2 11.1%
  • Biraz daha piyasayı izlemeliyiz

Oy: 11 61.1%
  • Kriptodan anlamıyorum öyle okumaya geldim.

Oy: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Korona ile piyasalar dibe vurdu bunda kripto piyasaları da fazlasıyla etkilendi 55.000-60.000 TL aralığında ilerlerken birden 35.000 - 44.000 TL aralığına yerleşti Bitcoin, alt coinler de bu olaydan fazlasıyla etkilendi hatta bazı paraların sıfırı görebilme ihtimallerinden bahsedildi lakin geçtiğimiz hafta kripto piyasası sanki biraz düzene oturdu gibi ama grafiğe uzak dan bakınca ilerleyen dönem için yatırım yapılacak şekilde görünüyor.
Şimdi size Kripto dan para kazanma mantığının en temel 2 hareketinden bahsedeyim. ilk yöntem herkesin uyguladığı uzun vadede kazanmayı hedefleyen yatırımcı yani düşük fiyatlarda al en az 3-5 ay bekle ve yükselirse sat. ikinci yöntem kısa vadede al sat yapmak, bu dakikalık, saatlik, günlük,haftalık gibi olabilir.
Benim tecrübelerime göre uzun vadede kripto ile yatırım yapmak riskli hala ben arsa ev araba vb yatırım daha iyi diye düşünüyorum güvenlik acısından. kısa vade yatırım daha kazançlı ve güvenli bir sistem gibi duruyor
Bu piyasaların düştüğü dönemde büyük bir fırsat veriyor sizlere önerim bu dönemi değerlendirmeniz ve önümüzde 4 ay içinde güzel kazançları kovalamanızdır.
Bu iş tecrübe edilmeden öğrenilemez bence ama size en basit mantığı hatırlatayım düştüğün de al cıktığında sat, bunu biraz acacak olursak düşerken alma düştüğünde al yani düşüş başlar ve bir yerde direnç görür işte orada doğru zamanı hissettiğinde al aceleci olma satarken de yükselişi takip et ve limit koy bırak gitsin fazlasının peşine düşme. bu en güvenli sistem ama al sat yaptıkca diğer mantıkları öğreneceksiniz. Sormak istediğiniz sorular olursa yatırım ile ilgili bana ulaşabililirsiniz.

Saygılarımla.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuan tüm herşey düştü ve ne zaman yükseliceği belli değil dostum bu sıralar herşey durgun bence düzgün bir yatırım yapmak lazım dikkatli şekilde

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tl bazında bakma btcye ayrıca 50 100 200tl gibi bi yatırım düşünüyorsan sana aşırı bi getirisi olmayacağını bilmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şuan tüm herşey düştü ve ne zaman yükseliceği belli değil dostum bu sıralar herşey durgun bence düzgün bir yatırım yapmak lazım dikkatli şekilde
Öyle herşey düştü ben bu düşüşü iyi değerlendirdim ama stop limiti her zaman eklemek lazım ne olacağı tam net değil ama 1 ay sonra piyasa durulur gibi bakalım
Post automatically merged:

Tl bazında bakma btcye ayrıca 50 100 200tl gibi bi yatırım düşünüyorsan sana aşırı bi getirisi olmayacağını bilmelisin
Biliyorum genel grafikler dolar bazında inceliyorum ama foruma TL olarak yazmak daha cıklayıcı olacaktır dedim. 100-500 TL gibi rakamlara alt coinlerde kazanbilirsin ben daha büyük rakamlarda yatırımlarda bulunuyorum ama bitcoin için dediğin doğru o rakamlara pek anlamı yok aslında kripto da en az 5000 TL ile işlem yapmak zaman ve emeğin boşa gitmemesi için ideal rakam ama yinede kişiye bağlı birşey ne kadar işlem yaptığınıza bağlı olarak değişiyor.

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bence Biraz Daha Beklemelisin Daha Da Düşecek Gibi Görünüyor Tabi Ne Kadar Düşüş Olursa Sana İyi Gelir ?

Üye
7 HİZMET YILI
risk almak için daha erken olduğunu düşürnütorum ytd

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence Biraz Daha Beklemelisin Daha Da Düşecek Gibi Görünüyor Tabi Ne Kadar Düşüş Olursa Sana İyi Gelir ?
Ben işlem yapıyorum zaten benim için düşmesi çıkması çok önemli değil saatlik hareketlerde işlem yaptığım için ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum tecrübeleriniz bakış acılarınız ile belki dikkat etmediğim öğrenmediğim bir sistem ile yatırım da yapabilirim. Mesela başka bir forumda Atom hakkında bir yorumda bulunmuşlardı ondan sonra Atomu takip ettim ve gerçekten iyi hareket eden bir para kazandırıyor.

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ben işlem yapıyorum zaten benim için düşmesi çıkması çok önemli değil saatlik hareketlerde işlem yaptığım için ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum tecrübeleriniz bakış acılarınız ile belki dikkat etmediğim öğrenmediğim bir sistem ile yatırım da yapabilirim. Mesela başka bir forumda Atom hakkında bir yorumda bulunmuşlardı ondan sonra Atomu takip ettim ve gerçekten iyi hareket eden bir para kazandırıyor.
Kusura Bakma Ben Alıp Sonra Değerlenince Satan Türden Zannetim...

Bu Saatlik İşi Nasıl Yapılıyor Bilgi Edinebilceğim Bir Yer Yada Öğretici Videosu Felan Var Mı ?

hello There
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
hocam şuan önermem çünkü korona ile herkes elle tutulur birşeye yatırım yapmak istiyor yarın öbürsü gün bu salgın büyür ekonomik bunalımlar başlarsa tüm sanal para veya kağıt paralar değersizleşcek altın vb. elle tutulur kıymetliler değerlenir bence.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bence daha zamanı değil piyasa çalkantılı ne olacağı belli değil acele etmeyin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam şuan önermem çünkü korona ile herkes elle tutulur birşeye yatırım yapmak istiyor yarın öbürsü gün bu salgın büyür ekonomik bunalımlar başlarsa tüm sanal para veya kağıt paralar değersizleşcek altın vb. elle tutulur kıymetliler değerlenir bence.
Altının da bu durumda bankadan işlem yapılanı değil evinde elinde olanı sağlıklı diye düşünüyorum

Life goes on
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
onun cevabını sana uzmanlar verebilir

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam, Yatırım İçin Hiçte İyi Bir Zaman Değil Biraz Beklemelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynen çünkü savaş veya kıtlık durumunda altın her yerde değerlidir ve bir karşılığı olur fakat kağıt para veya sanal parayı kimse pek takmaz.
Öyle tabi zaten doların şuan değerlenmesindeki mantık da bu gibi dünyanın her yerinde geciyor borcunu ödeyebilirsin yeni birşey alabilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
borsada da saatlik kazanabilirsin hemde çok ama elindeki paraya bağlı. örneğin ben 190.000 lirayla gs hissesi aldım 12:30 da 15:30 da 24.000 tl karla sattım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şuan karman çorman bir piyasa mevcut balinalar yerler sizi o sebepten şuan için giriş yapmak mantıklı değil.

Diplomasız Bilirkişi
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Borsayı takip eden biri olarak söylüyorum şuan piyasa ya çok kar ettirir yada çok kaybettirir yatırım yapıcaksan piyasaya girmeden önce en az 6 aylık bir analiz yapman gerek çoğu ilk kez yatırım yapan yatırımcılar gibi dibini görmediğiniz suya girmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...