Öyle herşey düştü ben bu düşüşü iyi değerlendirdim ama stop limiti her zaman eklemek lazım ne olacağı tam net değil ama 1 ay sonra piyasa durulur gibi bakalımşuan tüm herşey düştü ve ne zaman yükseliceği belli değil dostum bu sıralar herşey durgun bence düzgün bir yatırım yapmak lazım dikkatli şekilde
Biliyorum genel grafikler dolar bazında inceliyorum ama foruma TL olarak yazmak daha cıklayıcı olacaktır dedim. 100-500 TL gibi rakamlara alt coinlerde kazanbilirsin ben daha büyük rakamlarda yatırımlarda bulunuyorum ama bitcoin için dediğin doğru o rakamlara pek anlamı yok aslında kripto da en az 5000 TL ile işlem yapmak zaman ve emeğin boşa gitmemesi için ideal rakam ama yinede kişiye bağlı birşey ne kadar işlem yaptığınıza bağlı olarak değişiyor.Tl bazında bakma btcye ayrıca 50 100 200tl gibi bi yatırım düşünüyorsan sana aşırı bi getirisi olmayacağını bilmelisin
Ben işlem yapıyorum zaten benim için düşmesi çıkması çok önemli değil saatlik hareketlerde işlem yaptığım için ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum tecrübeleriniz bakış acılarınız ile belki dikkat etmediğim öğrenmediğim bir sistem ile yatırım da yapabilirim. Mesela başka bir forumda Atom hakkında bir yorumda bulunmuşlardı ondan sonra Atomu takip ettim ve gerçekten iyi hareket eden bir para kazandırıyor.Bence Biraz Daha Beklemelisin Daha Da Düşecek Gibi Görünüyor Tabi Ne Kadar Düşüş Olursa Sana İyi Gelir ?
Kusura Bakma Ben Alıp Sonra Değerlenince Satan Türden Zannetim...Ben işlem yapıyorum zaten benim için düşmesi çıkması çok önemli değil saatlik hareketlerde işlem yaptığım için ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum tecrübeleriniz bakış acılarınız ile belki dikkat etmediğim öğrenmediğim bir sistem ile yatırım da yapabilirim. Mesela başka bir forumda Atom hakkında bir yorumda bulunmuşlardı ondan sonra Atomu takip ettim ve gerçekten iyi hareket eden bir para kazandırıyor.
Altının da bu durumda bankadan işlem yapılanı değil evinde elinde olanı sağlıklı diye düşünüyorumhocam şuan önermem çünkü korona ile herkes elle tutulur birşeye yatırım yapmak istiyor yarın öbürsü gün bu salgın büyür ekonomik bunalımlar başlarsa tüm sanal para veya kağıt paralar değersizleşcek altın vb. elle tutulur kıymetliler değerlenir bence.
aynen çünkü savaş veya kıtlık durumunda altın her yerde değerlidir ve bir karşılığı olur fakat kağıt para veya sanal parayı kimse pek takmaz.Altının da bu durumda bankadan işlem yapılanı değil evinde elinde olanı sağlıklı diye düşünüyorum
Öyle tabi zaten doların şuan değerlenmesindeki mantık da bu gibi dünyanın her yerinde geciyor borcunu ödeyebilirsin yeni birşey alabilirsinaynen çünkü savaş veya kıtlık durumunda altın her yerde değerlidir ve bir karşılığı olur fakat kağıt para veya sanal parayı kimse pek takmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?