Kuantum Mekaniği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kuantum Mekaniğine Giriş Yapmak İstiyorum, İlgili Arkadaşlar Yardım Edebilirmi Başlamam Gereken Bir Yer Varmı,
Başlangıç Olarak Hangi Konudan Giriş Yapmalıyım, veya Bir Araştırma-Konu Listesi Yaparsanız da Fena Olmaz .. Teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kuantum mekaniği çok detaylı ve kapsamlı bir şey temel düzeyde öğrenilebilir lakin ileri düzeyde öğrenmek isteyen insanların üniversite bilgisinde fiziği olması gerekiyor.Kuantum mekaniğine giriş ile ilgili bazı kitaplar var onları okuyabilirsin Mesela David J. Griffiths-Kuantum mekaniğine giriş kitabı var yine Bekir Karaoğlu'nun da kuantum mekaniğine giriş adlı kitabı var ben makale okuyarak da geliştirmeye çalışıyorum çeşitli kuantum mekaniği ile ilgili google scholara quantum mechanic yazarak anlayabildiğini anlamaya çalışabilirsin ben yukarda bahsettiğim kitapları almayı düşünüyorum umarım iyi olur.Ayrıca youtubrda khanacademy türkçe kanalında kuantum ile ilgili şeyler anlatılıyor.Necati Çelik de var.Khanacademyyi seviyorum başka her konuda oradan bakabilirsin.
Dediğim gibi bu şekilde genel hatlarıyla bilinebilir ekşisözlükde yazdığına göre ne kadar zeki olsanız da sağlam,ileri düzey matematik altyapınız olması gerekiyor tam olarak kavramak için ki öyle bile anlaşılamıyormuş:)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
You have to go to the university is a really hard subject

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...