şimdik hala doktor mu olmak istiyorsundoktor olmak istiyodum çünkü ailem doktor olmamı istiyodu
neden tornacı peki :d10 yaşıma kadar özel şoför olmak istiyodum şimdi tornacı xd
güzel. inşallah gerçekleşirküçükken polis veya güvenlik koruma tarzı bişey olmak isterdim büyüyünce fikrim değişti daha çok ptt gibi yerlerde masa başı gişe işlerine bakan memur olmak istiyorum şuanda
bende de var yükseklik korkusuPilot Olmak İsterdim Ama Şuan Yüksekden Korkuyorum![]()
bende çok istiyorum yaaayazılım mühendisi![]()
Olursun belki kankaAstronomi derdim öğretmenlerime aileme falan gelde TR de astronot ol.
Beleş oyuncak için demii. Ben de düşünmedim değillunaparkta çalışmayı çok isterdim garip bir şekilde
şuan lunaparkta çalışıyorumOlursun belki kanka
Post automatically merged:
Beleş oyuncak için demii. Ben de düşünmedim değil![]()
valla küçükken savaş pilotu olmak istiyodum büyüdükçe hayaller hayal olarak kaldıKüçükken en çok hangi mesleği yapmak isterdiniz?
olsun kanka olursun belki?valla küçükken savaş pilotu olmak istiyodum büyüdükçe hayaller hayal olarak kaldı
kraaalprofesyonel hackerolmak
sağlıkcı da güzel. başarılarKlasik Mimar ve Pilot vardı aklımdaSağlıkçı olduk tabi orası ayrı
![]()
benim de hayalimdiYunus polisti motoru var diye :d
Hayvanları bende çok seviyorumVeteriner
Sağlıkcı olmak da güzelBen küçükken asker veya polis olmak istiyordum ama daha çok polis olmak isterdim. Arka Sokaklar dizisi etkisi heralde ama büyüyünce öğrendim ki renk körlerini polis asker yapmıyolarmış. Hala da olmak istiyorum. Şu an ise Sağlıkçıyım
programcı olmayı bende istiyorum şuanki hayalimküçükken tek hayalim asker polis olmaktı programcı olduk çok şükür