kanka tessisatcılık ta nasıl bir işik görüyorsunkanka git tessisatcı ol en iyisi
kral dönmüşastronot seçerdim dünyadan kurtulmak için boş insanlardan
Ekli dosyayı görüntüle 46180
fabrika ağır iş garibin yüzü gülürmü bu dünyadakanka tessisatcılık ta nasıl bir işik görüyorsun
Post automatically merged:
kral dönmüş
çok mantıklı kanka
sen şuan ne iş yapıyorsun da bu kadar bez din
vay güzel meslek ucmayımı seviyorsun kankatabıkı pılot maasıda ıyı!!
garibanı kim napsın kanaka bir vuran bir dönüp bir daha vuruyorfabrika ağır iş garibin yüzü gülürmü bu dünyada
ölümü beklicem huzurlu bi şekildevay güzel meslek ucmayımı seviyorsun kanka
garibanı kim napsın kanaka bir vuran bir dönüp bir daha vuruyor
ama uzayda napacan tek başına
kanka sıkılırsın orada tek başına gel seni cumhur başkanı yapalımölümü beklicem huzurlu bi şekilde
okdarına gerek cihan padişahı olsa güzel olurkanka sıkılırsın orada tek başına gel seni cumhur başkanı yapalım
kanka boru döşüyorsun felan işte bide geziyorsun felan ama ağır işkanka tessisatcılık ta nasıl bir işik görüyorsun
kral dönmüş
çok mantıklı kanka
sen şuan ne iş yapıyorsun da bu kadar bez din
döşüyelimmi döşersem çıkartaman bidahakanka boru döşüyorsun felan işte bide geziyorsun felan ama ağır iş
vay gardaşım boru döşemeyi seviyorsun demek ki şu an ne iş yapıyorsunkanka boru döşüyorsun felan işte bide geziyorsun felan ama ağır iş
itina ile boru döşenirdöşüyelimmi döşersem çıkartaman bidaha![]()
kanka ben 2 defa uyarı aldım son açtığım 2 posta kapatıldı aynısı senin başınada gelebilir haberin olsundöşüyelimmi döşersem çıkartaman bidaha![]()
muhabbeti burda sonlandıralım o vakitkanka ben 2 defa uyarı aldım son açtığım 2 posta kapatıldı aynısı senin başınada gelebilir haberin olsun
özel bi okulda rehberlik danışmanıvay gardaşım boru döşemeyi seviyorsun demek ki şu an ne iş yapıyorsun
kanka sen tekstil de nasıl bir işık görüyosuntekstil![]()
yok biz sanırım fazla şamata yaptık kamyon arkası sözlerle ve ondan önce ki posta uyarı attılar benim için sıkıntı yok zaman geçiriyorum ama sen de uyarı yersin odan yazdım sıkıntı yoksa senin içinde problem yokmuhabbeti burda sonlandıralım o vakit
aga babam tekstilde ordan gördmkanka sen tekstil de nasıl bir işık görüyosun