knk taktırdığım yere taktırdığıma bir tık pişma oldum ztn pek güvenemiyicem siteril etmedi uyuşturmadı orada yaptırdığıma bir tık pişman oldumTaktırdığın yere güven, hayırlı olsun
evet bu önemli , çıkartırsan kapanmaya başlar tekrar deldirmek durumunda kalabilirsinEczanede mi deldirdin? Ben beş gün falan tuttum sanırım. İkinci gün ağrı yapabilir biraz, korkup çıkarma.
Bu önemli. Ben küpemi değiştirirken hüngür hüngür ağlamıştım çok can yakıyor. Senin deri de hızlı bir şekilde kapanıyorsa canın yanar uzun süre tut kulağında. Küpemin arka kısmının üstüne deri kapanmıştı ilk günlerde doktor cımbızla çıkardı küçücük delikten.Ben deldirdiğimde 2 hafta yer etmesi için bekledim. Yara vs olması normal içeride kabuk birikecektir. Fakat sonrasında normale dönüyor.
2 hafta sonrasında gümüş bir küpe ile değiştirdim. Ama yine karar senin.
Sadece küpeyi değiştirirken yanında biri olsun ve hızlıca değiştirin.
Kendin batikon ile yada daha kolay fakat acılı şekilde kolonya ile yaranı temizleyebilir, steril hale getireblirsin. 1 hafta sonra değiştirmen yeterli olacaktır ama arkadaşların dediği gibi deliğe dikkat et yaraya dönüşmesin.knk taktırdığım yere taktırdığıma bir tık pişma oldum ztn pek güvenemiyicem siteril etmedi uyuşturmadı orada yaptırdığıma bir tık pişman oldum
Nasa'dan aldığım verilere göre şöyle oluyor dostumbende deldireceğim yakında dikkat etmem gereken bir şey vs varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?