Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar kulakdışı kualklıkları bir rahatsızlığımdan dolayı kullanamıyorum kulak içi böyle ses kasaibleceğim güzel bi kulakiçi kulaklık önerir misiniz 120 tl ve altı olursa daha iyi olur
ben samsung ear buds kullaniyorum ve cok memnunum bluetoothlu ve cok hafif ses kaliteside oldukca iyimerhaba arkadaşlar kulakdışı kualklıkları bir rahatsızlığımdan dolayı kullanamıyorum kulak içi böyle ses kasaibleceğim güzel bi kulakiçi kulaklık önerir misiniz 120 tl ve altı olursa daha iyi olur
kanka jblin 80 90 liraya kulak içi kulaklıkları var bir kulak dışı değil ama cidden işini görebilir fiyat performans konusundamerhaba arkadaşlar kulakdışı kualklıkları bir rahatsızlığımdan dolayı kullanamıyorum kulak içi böyle ses kasaibleceğim güzel bi kulakiçi kulaklık önerir misiniz 120 tl ve altı olursa daha iyi olur
a 101 de var bi tane çok ucuz ama wifi ile bağlanıyo blututh değilmerhaba arkadaşlar kulakdışı kualklıkları bir rahatsızlığımdan dolayı kullanamıyorum kulak içi böyle ses kasaibleceğim güzel bi kulakiçi kulaklık önerir misiniz 120 tl ve altı olursa daha iyi olur