Kulaklık alıcam hangi siteden almalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hepsiburada'dan alabilirsin iade imkanıda var ama elden alma imkanın varsa turkcell'den de alabilirsin sıkıntı çıkmaz

Üye
4 HİZMET YILI
bilindik kurumsal firmalardan alabilirsin bu zamana kadar hiç zarar görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hepsiburada daha iyi bence ben hep onu kullanıyorum tavsiye ederim daha iyi müşteri hizmetleri

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
akakçe isimli siteden fiyatları karşılaştırıp almalısın dikkat et özellikleri farklı olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
alacağın kulaklığa bağlı biraz. xiaomi earbud alacaksan sakın trendyol gibi bir yerden alma, git xiaominin bayisine, ordan al. Benim gibi patates edilmiş bir ürün alırsın ve iade alamazsın yoksa.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben Sinerjiden mouse almıştım sorunsuz geldi. Ama amazon prime ın varsa amazonda güzel bir tercih olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Teknolojik ürünler sipariş ederken Amazon benim her zaman tercihim olmuştur, sana da bunu öneririm fakat Türkiye'ye kargo göndermede birçok sıkıntı ile karşılaşabiliyorsun. Türkiye'de de alabileceğin birçok market olmasına rağmen fiyatlar yurt dışına göre yüksek oluyor. Bazı ürünler bulunmuyor maalesef ülkemizde. Amazon'da çeşit çeşit kulaklık bulma şansına sahipsin. Dünyanın her yerinden satıcılar, site üzerinden satış yaptığı için ürün yelpazesi çok geniş.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kulaklık beğendim 2 sitede de var turkcell ve hepsiburada aralarında fiyat farkı çok yok sizce hangi siteden almalıyım iki siteye de sorunsuz güvenilir miyim hepsiburadaya çok güvenmiyorum çünkü alışveriş yapmadım daha önce oradan
Trendyoldan yaklaşık 1 ay önce almıştım 110 küsüre indirimdeydi.Sorunsuz elime ulaştı,üründe sıkıntı yok.Güvenilir satıcı ve uygun fiyatlar oluyor hocam oraya bakabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
5 HİZMET YILI
çiçek sepetinden alma hiç iade etmiyorlar. trendyol u tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hepsiburada iyidir bir problem olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim modelin belliyse site hiç farketmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...