dostum cunku cinden merdivenalti oem urunlere logo basip satiyor bu markalar. asla önermem, bazen sansa denk gelir uzun sure bozulmadan kullanirsin ancak soyledigin gibi cogu vefat ediyor bir kac ayda. ayni sekilde monster da tayvanda laptop yapan bir sirketten hazir alip logo basip satiyor.Kanka rampage gamepower ürünlerinin %70i kronik sorunlu oluyor. Başıma çok kez geldi. Bu yüzden söylediğim iki markaya töbeliğim.
Selam. 3.000 Tl bütçem var kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
Ben de bu markayı düşünmüştüm öncelik olarak da youtube inceleme videoların da mikrofonuna çok vasat diyorlar genel olarak.Bu fiyatlara G G733 LIGHTSPEED kulaklığına bakabilirsin mikrofonu takılır çıkarılabilir çok hafif kumaş olduğundan dolayı pedleri terleme yapmaz en hafif wireless kulaklıklardan diyebilirim alabilirsin bu bütçeye gerçekten de hatrı sayılır bir şarj gidiş süresi var pişman olmazsın
Mikrofon olarak o kadar kötü değil ben de inceledim ama blue voice ile çalışıyorlar programı üzerinden ayar yapabilirsin birçok ayar var mikrofon için sen merak etme sorunsuz kullanabilirsin kafanda kuşku olmasınBen de bu markayı düşünmüştüm öncelik olarak da youtube inceleme videoların da mikrofonuna çok vasat diyorlar genel olarak.
Kardeş hangi ülkede yaşıyorsun ?Apple 2. Nesil Bt kulaklık alabilirsin, malum fiyati son günlerde bi hayli ucuzladı. Kalitesini tartışmaya gerek bile yokDiğer marka ürünlere nazaran üst düzey bir kulaklık.
Steel Series Artic kullandım bir süre gayet konforlu güzeldi fakat pil bitti tak çıkar uğraştırıyordu falan kablolu kullanmaya başladımSelam. 3.000 Tl bütçem var kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum.