Kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
3000TL
Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam. 3.000 Tl bütçem var kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hyper cloud 2 kablosuzuna bakabilirsin ben kullaniyorum ses kalitesi olsun ses kasmasi olsun mikrofonu olsun oldukca kaliteli bir kulaklik

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
HyperX Cloud Core Wireless (DTS) bakabilirsin. Kulak padleri rahat ve kullanışlı diyebilirim. Fiyat olarakta 2000-2500 TL arası bulabiliyorsun.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
500 tl daha koyup bu modeli alabilirsiniz ses kalitesi gayet iyi çoğu yayıncı kullanıyor zaten.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanka rampage gamepower ürünlerinin %70i kronik sorunlu oluyor. Başıma çok kez geldi. Bu yüzden söylediğim iki markaya töbeliğim.
dostum cunku cinden merdivenalti oem urunlere logo basip satiyor bu markalar. asla önermem, bazen sansa denk gelir uzun sure bozulmadan kullanirsin ancak soyledigin gibi cogu vefat ediyor bir kac ayda. ayni sekilde monster da tayvanda laptop yapan bir sirketten hazir alip logo basip satiyor.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Selam. 3.000 Tl bütçem var kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Bütçeni 300 lira daha artırabilirsen önereceğim kulaklık ; Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

Nedeni ise :
-USB-C 2.4 GHz kablosuz
-AI gürültü engelleyici mikrofon
-PC, Mac, Nintendo Switch, akıllı cihazlar ve PS4 ile uyumluluk için düşük gecikmeli performans
-sadece 15 dakikada üç saatlik kullanım
-290 gr
-Kolay Taşıma için Koruyucu Çanta
-En önemlisi ise HIFI destekli olması

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Apple 2. Nesil Bt kulaklık alabilirsin, malum fiyati son günlerde bi hayli ucuzladı. Kalitesini tartışmaya gerek bile yok :D Diğer marka ürünlere nazaran üst düzey bir kulaklık.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu fiyatlara G G733 LIGHTSPEED kulaklığına bakabilirsin mikrofonu takılır çıkarılabilir çok hafif kumaş olduğundan dolayı pedleri terleme yapmaz en hafif wireless kulaklıklardan diyebilirim alabilirsin bu bütçeye gerçekten de hatrı sayılır bir şarj gidiş süresi var pişman olmazsın

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu fiyatlara G G733 LIGHTSPEED kulaklığına bakabilirsin mikrofonu takılır çıkarılabilir çok hafif kumaş olduğundan dolayı pedleri terleme yapmaz en hafif wireless kulaklıklardan diyebilirim alabilirsin bu bütçeye gerçekten de hatrı sayılır bir şarj gidiş süresi var pişman olmazsın
Ben de bu markayı düşünmüştüm öncelik olarak da youtube inceleme videoların da mikrofonuna çok vasat diyorlar genel olarak.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben de bu markayı düşünmüştüm öncelik olarak da youtube inceleme videoların da mikrofonuna çok vasat diyorlar genel olarak.
Mikrofon olarak o kadar kötü değil ben de inceledim ama blue voice ile çalışıyorlar programı üzerinden ayar yapabilirsin birçok ayar var mikrofon için sen merak etme sorunsuz kullanabilirsin kafanda kuşku olmasın

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Apple 2. Nesil Bt kulaklık alabilirsin, malum fiyati son günlerde bi hayli ucuzladı. Kalitesini tartışmaya gerek bile yok :D Diğer marka ürünlere nazaran üst düzey bir kulaklık.
Kardeş hangi ülkede yaşıyorsun ?

Bizim ülkede fiyatlar uzun zamandır düşmedi de ondan sordum.

99.png

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
razer kraken X alabilirsin kablosuz ve performansı çok iyi bana göre

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hyperx Cloud 2yi kullanmış biri olarak onun kablosuzunu önerebilirim ancak önce inceleme videolarına baksan çok daha faydalı olur.

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
indirim bekleyipte alabilecegin en iyi kulaklıklardan cok rahat ses kalitesi yuksek mikrofonu prof bir mikrofonla kıyaslanmayacak derece iyi

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
forumda bir arkadaşa daha önerdiğim s
modelini inceleyebilirsin 1000 TL civarı fiyatı var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
g332(biraz eski ama bence hala iyi) adamdır hem kalitelidir hem de cebine para kalır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
steel series arctics 3 kullanıyorum çok kaliteli 3 yıl oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...