kulak üstü olursa iyi olur bende düşünüyordum bu fiyat aralığındane tür bir kulaklık istiyorsun? kulak içi mi kulak üstü mü?
marinex in dediği gibi kulak üstüne tür bir kulaklık istiyorsun? kulak içi mi kulak üstü mü?
Peki bunla güzel ses kasabilirmiyim ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapseni üzmez
kanka bi tanede ben sorucam zahmet ediyorsun ama kb oyun dışında aradada müzik dinliyorum youtubedan müzik konusunda üzermi yetersiz ses seviyesi cızırtılı müzik sesi yada bozuk gelen müzik sesi gibi vbsüper kasarsın ama bass konusunda basarıkı olmadığı iiçin değiştim ben
fiyat aralığı benim max 100Fiyat Aralığı Belirtin
Arctis 3 Güzeldir
ortalama 80-70 arası amaFiyat Aralığı Belirtin
Arctis 3 Güzeldir
Teşekkürler Önerin için çabalayacağım inşallahKnk Çok İyi Bulamazsın Biraz Daha Biriktir Güzel Bir Şey Al
Rampage SN serisi gayet güzel bir kulaklık, daha önce SN R5 kullanıyordum yeni bilgisayar toplayınca kulaklığa para fazla kalmadığı içinPeki bunla güzel ses kasabilirmiyim ?
BendedeRampage SN serisi gayet güzel bir kulaklık, daha önce SN R5 kullanıyordum yeni bilgisayar toplayınca kulaklığa para fazla kalmadığı içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapalmıştım vatandan 160 liraya ama SN R5 kadar iyi değildi bir süre sonra sinirlenip kırmıştım hatta logitech g230 u. o zamandan beridir kulak içi kulaklık kullanıyorum.