Kulaklık Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce Medusa kulaklık aldım sorunsuz çalışıyordu ,Sonrasında ise bir anda Sol taraftan ses gitti bazen ara ara geliyor sonrasında yine gidiyor bunun çözümü nedir kulaklık ölmüşmü .donanımsal bir sorun olacağını düşünmüyorum ama siz değerli arkadaşlardan yardım almak istiyorum Sol taraftan arada ses geliyor sonrasında yine gidiyor. Hiç ses gelmese sol tarafı açıp bakacam fakat arada ses gelip gidince kablodan olduğunu düşünmüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Not=Konu yanlış yerde ise lütfen doğru yere taşırsanız sevinirim.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "huaje15, post: 1760021, member: 271604"]
Hello friends, I bought Medusa headphones 2 months ago, it was working smoothly, and then the sound went from the left side, sometimes it comes sometime, then it goes again. then it goes again. If there is no sound, I will open the left side and look at it, but I do not think it is from the cable when the sound comes and goes. Thank you for your help in advance.

Note = If the subject is in the wrong place, I would appreciate if you move it to the right place.
[/ QUOTE]
bro first check your headphone software

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1-Denetim Masası
2-Donanım ve Ses
3-Ses
4-Kayıttan Yürütten Speakers tıkla özelliklere gir
5-Düzeyler
6-Denge ikisini aynı yap.
Eğer ikiside eşitşe sorun donanımsaldır. Kulaklık girişi tam temas etmiyordur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum geliyor gidiyor dan dolayı temassızlık olduğunu üdşünüyorum kablodan olmadığına nasıl eminsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
1-Denetim Masası
2-Donanım ve Ses
3-Ses
4-Kayıttan Yürütten Speakers tıkla özelliklere gir
5-Düzeyler
6-Denge ikisini aynı yap.
Eğer ikiside eşitşe sorun donanımsaldır. Kulaklık girişi tam temas etmiyordur.
teşekkür ederim yazdıklarınız için fakat bir anda sol tarafdan ses gelmemeye başladı yazmıştım malesef sorunum bu değil.Sol taraftan ses az geliyor deseydim bu yazdığın yardımcı olucaktı teşekkür ederim yinede :)
Post automatically merged:

dostum geliyor gidiyor dan dolayı temassızlık olduğunu üdşünüyorum kablodan olmadığına nasıl eminsin
Kabloda ne gibi bir temazsızlık olabilir ki gelip gitmesine sebeb olsun diye düşünüyorum ya kopar ses gelmez yada kopmaz :) belkide ben yanlış düşünüyorum ama hani vida filanda göremedim kulaklıkta nasıl sökeceğim konusunda biraz araştırma yapmam lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Benim benzer bir sorum var kulaklık girişim kırık mikrafon girişi ile yer değiştirebilir miyim bunu

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
üzüldüm umarım halledersin keşke bilsem çözümünü
Teşekkür ederim duygularımı paylaştığın için 2 ay filan oldu alalı ama kaç kere kullandım dersen 10 kere filandır işten dolayı çok kullanmıyordum,Oyuna girdim yüksek sesten sonra bir anda sol taraf gitti patladı desem arada geliyor anlamadım bende

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
teşekkür ederim yazdıklarınız için fakat bir anda sol tarafdan ses gelmemeye başladı yazmıştım malesef sorunum bu değil.Sol taraftan ses az geliyor deseydim bu yazdığın yardımcı olucaktı teşekkür ederim yinede :)
Post automatically merged:

Kabloda ne gibi bir temazsızlık olabilir ki gelip gitmesine sebeb olsun diye düşünüyorum ya kopar ses gelmez yada kopmaz :) belkide ben yanlış düşünüyorum ama hani vida filanda göremedim kulaklıkta nasıl sökeceğim konusunda biraz araştırma yapmam lazım
Eğer kulaklık girişini elinle oynattığında halen hiç ses gelmiyorsa kulaklık bozulmuştur.

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kablonun bir yerinde ezilme olmuş büyük ihtimal bende de aynısı olmuştu kabloyu değiştirdim

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
donanımsal hata yoktur kulakığın sol taraına giden ince kablo var onda temassızlık olabilir zaten genelleme yapacak olursan bozulan kulakllıkların çoğu böyle bozuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...