teşekkür ederim yazdıklarınız için fakat bir anda sol tarafdan ses gelmemeye başladı yazmıştım malesef sorunum bu değil.Sol taraftan ses az geliyor deseydim bu yazdığın yardımcı olucaktı teşekkür ederim yinede1-Denetim Masası
2-Donanım ve Ses
3-Ses
4-Kayıttan Yürütten Speakers tıkla özelliklere gir
5-Düzeyler
6-Denge ikisini aynı yap.
Eğer ikiside eşitşe sorun donanımsaldır. Kulaklık girişi tam temas etmiyordur.
Kabloda ne gibi bir temazsızlık olabilir ki gelip gitmesine sebeb olsun diye düşünüyorum ya kopar ses gelmez yada kopmazdostum geliyor gidiyor dan dolayı temassızlık olduğunu üdşünüyorum kablodan olmadığına nasıl eminsin
Malesef herhangi bir çözüme ulaşamadımhallettin mi hallettiysen çözümünü de paylaşır mısın
üzüldüm umarım halledersin keşke bilsem çözümünüMalesef herhangi bir çözüme ulaşamadım
Teşekkür ederim duygularımı paylaştığın için 2 ay filan oldu alalı ama kaç kere kullandım dersen 10 kere filandır işten dolayı çok kullanmıyordum,Oyuna girdim yüksek sesten sonra bir anda sol taraf gitti patladı desem arada geliyor anlamadım bendeüzüldüm umarım halledersin keşke bilsem çözümünü
Eğer kulaklık girişini elinle oynattığında halen hiç ses gelmiyorsa kulaklık bozulmuştur.teşekkür ederim yazdıklarınız için fakat bir anda sol tarafdan ses gelmemeye başladı yazmıştım malesef sorunum bu değil.Sol taraftan ses az geliyor deseydim bu yazdığın yardımcı olucaktı teşekkür ederim yinede
Post automatically merged:
Kabloda ne gibi bir temazsızlık olabilir ki gelip gitmesine sebeb olsun diye düşünüyorum ya kopar ses gelmez yada kopmazbelkide ben yanlış düşünüyorum ama hani vida filanda göremedim kulaklıkta nasıl sökeceğim konusunda biraz araştırma yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?