güzel ürün görmüştüm ama mikrofonu yok :/güzel kulaklık tavsiye ederim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
70 tl dogru tercıhGardaşım iyi bi kulaklık istiyosan 600 tl gözden cıkarıcaksın 70 liralıkla 300 liralık arasında fark yok bozulursa çöpe atar yenisini alırsın
Valla arkadaşımın biri 1000 tl yi gözdeen çıkardı.Yani param olsa aynısını alırdımGardaşım iyi bi kulaklık istiyosan 600 tl gözden cıkarıcaksın 70 liralıkla 300 liralık arasında fark yok bozulursa çöpe atar yenisini alırsın
Post automatically merged:
70 tl dogru tercıh
Anakartın güçlü olması gerek kulaklık içinValla arkadaşımın biri 1000 tl yi gözdeen çıkardı.Yani param olsaya aynısını alırdım
Yayıncı değil brom müzil dinlemeyi seviyor hata sana aldığı kulaklığın linki bırakıyorum ben zevk meselesi olarak görüyorum.Anakartın güçlü olması gerek kulaklık için
Ben b450 anakartta 70 tl lik kullanıyom nahimç le ses daha kaliteli
1000 tl kulaklık için yayın falan yapıyor olman lagzım cızırtı olmasın degmez üstüne mauspet al maus al iyi bişeyler al yanı
Sen bilirsin gardaşım zevk diyosan o ayrıYayıncı değil brom müzil dinlemeyi seviyor hata sana aldığı kulaklığın linki bırakıyorum ben zevk meselesi olarak görüyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Valla reyis o kadar paramız olduda bizmi almadık işte milletin zevkiSen bilirsin gardaşım zevk diyosan o ayrı