Arkadaşlar Mikrofon Bası Hangisinde İyi yani etkili çıkar altını çizerek söylüyorum mikrofon bassı Kulaklıklı Mikrofon mu Yoksa Masaüstü Mikrofon mu ? Birde kulaklıklı Mikrofon Kullanıyorum Şuan AGC yok nedeni ne olabilir ?
kulaklıklı mıkrofon daha iyi ses veriyor
kulaklıklı mıkrofon daha iyi ses veriyor
headset yeni kulaklimikrofon kesinlikle daha rahat
bence bass en iyisi yinede biraz araştırabilirsin ben bass kullanıyorum
Kulaklıklı mikrofon
arkadaşlar kulaklıktan gelen müzik bass'ı değil mikrofondaki konuşma desibelinden bassından bahsediyorumbass her zaman tercihimdir
Yani masaüstü daha iyi bass verir diyosunkesinlikle harici mikrofon kıyaslanamaz bile en pahalı kulaklık 2 k lık kulaklık mikrofon testine ve istediğin 500 tl lik bi harici mikrofon testine bakarak karar verebilirsin kulaklıklı mikrofonlar çift diyaframlıdır kıyaslanamaz bile
dostum çeşitli programlar var güzel bir mikrofon lazım sana ne için biliyor musun peace diye bir program var tek tık ile +99 db bas yapabiliyorsun kulaklık mikrofonu patlar en fazla 30 db ye çıkarsın ama harici güzel çalışan mik. ler için bu geçerli değildirarkadaşlar kulaklıktan gelen müzik bass'ı değil mikrofondaki konuşma desibelinden bassından bahsediyorum
Post automatically merged:
Yani masaüstü daha iyi bass verir diyosun
kararsız kaldımbence masautsu daha iyidir hacı bende alacagım
agc olmaması sanırım düşük bütceli bir kulaklık kullanıyosun oyüzdende olabilir bass kulaklık en iyisiArkadaşlar Mikrofon Bası Hangisinde İyi yani etkili çıkar altını çizerek söylüyorum mikrofon bassı Kulaklıklı Mikrofon mu Yoksa Masaüstü Mikrofon mu ? Birde kulaklıklı Mikrofon Kullanıyorum Şuan AGC yok nedeni ne olabilir ?