Seçkin Üye
şuan aktif olarak kullandığım mf product strike 0159 7.1 fiyatına göre çok yi
300-400 Türk Lirasıda konu başlığında yazdım zatenbütçen ne kadar
Kral baktımda, başka önerin var mı o güzel aslındada diğer arkadaşların önerileri daha cazip geldi. Başka önerin yoksa ginede teşekkür ederimşuan aktif olarak kullandığım mf product strike 0159 7.1 fiyatına göre çok yi
Googleye monster pusat yazdığımda oyun konsolu çıkıyor ama gamepower ghost güzelmişmonster pusat yada gameBooster ghost tavsiye ederim
rampage stormy 7.1 de çok güzel bir kulaklık eskiden kullanıyordumKral baktımda, başka önerin var mı o güzel aslındada diğer arkadaşların önerileri daha cazip geldi. Başka önerin yoksa ginede teşekkür ederim
Post automatically merged:
Googleye monster pusat yazdığımda oyun konsolu çıkıyor ama gamepower ghost güzelmiş
monster pusat kulaklık olarak arattır o zaman cıkarKral baktımda, başka önerin var mı o güzel aslındada diğer arkadaşların önerileri daha cazip geldi. Başka önerin yoksa ginede teşekkür ederim
Post automatically merged:
Googleye monster pusat yazdığımda oyun konsolu çıkıyor ama gamepower ghost güzelmiş
Vaay gerçekten güzelmiş görünüşü felan eksileri var mıdır?rampage stormy 7.1 de çok güzel bir kulaklık eskiden kullanıyordum
yok hayır ben 1 yıl kullandım hiç sorun çıkmadı sonra 50 liraya arkadaşıma verdim kulağına gayet iyi otuyruyorVaay gerçekten güzelmiş görünüşü felan eksileri var mıdır?
Güzeeel kulak terletme olayı veya ağrıtma gibi sorunları yok değil mi?yok hayır ben 1 yıl kullandım hiç sorun çıkmadı sonra 50 liraya arkadaşıma verdim kulağına gayet iyi otuyruyor
yani kafa ağrıtma yok ama kulağım biraz terliyordu yaz aylarının ortasındaki bence normal ama kışın ve sonbahjar bi sorun yaşamadım dostumGüzeeel kulak terletme olayı veya ağrıtma gibi sorunları yok değil mi?
I think you are rightTry to save money for razer,dont give up.
Sağol teşekkür ederim tekrardan tavsiyen için iyi günleryani kafa ağrıtma yok ama kulağım biraz terliyordu yaz aylarının ortasındaki bence normal ama kışın ve sonbahjar bi sorun yaşamadım dostum
Razer model olarak ne öneriyorsun?Razer baya iyi kanka Ama sen bilirsin
Buda güzelmiş
Sanırım ben bu işin içinden çıkamıycam bütün öneriler çok güzeldirampagenın kulaklıkları ıyı