Onaylı Üye
Aile paylaşımı yapıp hepsini başka hesapta mı oynayım? Mantıklı aslında ama bilemedim. Cidden iş yapar mı? Ben aile paylaşımı olayını unuttumKanka oyunlari aile modu ile baska hesaplardan da oynayabilirsin vaclı gozukmezsin
Hocam ben nick ime aşırı bağlıyım. Her yerde mevcut nick imi kullanırım. Vac lı hesabın ismini değiştirip yeniden aynı isim yapsam sıkıntı çıkar mı?farklı hesapa geçmeni tavsiye ederim hocam
Hocam ben nick ime aşırı bağlıyım. Her yerde mevcut nick imi kullanırım. Vac lı hesabın ismini değiştirip yeniden aynı isim yapsam sıkıntı çıkar mı?farklı hesapa geçmeni tavsiye ederim hocam
yok kanka sorun çıkmaz kullana bilirisin nickini ben de vac yiyen hesapımdan nicki alıp yeni hesapıma yapmıştım sorun çıkmadıAile paylaşımı yapıp hepsini başka hesapta mı oynayım? Mantıklı aslında ama bilemedim. Cidden iş yapar mı? Ben aile paylaşımı olayını unuttum
Post automatically merged:
Hocam ben nick ime aşırı bağlıyım. Her yerde mevcut nick imi kullanırım. Vac lı hesabın ismini değiştirip yeniden aynı isim yapsam sıkıntı çıkar mı?
Post automatically merged:
Hocam ben nick ime aşırı bağlıyım. Her yerde mevcut nick imi kullanırım. Vac lı hesabın ismini değiştirip yeniden aynı isim yapsam sıkıntı çıkar mı?
Tamamdır. Sağolun hocam. Bir ayar vericez artık. Böyle steam hesabı kullanılmıyor.yok kanka sorun çıkmaz kullana bilirisin nickini ben de vac yiyen hesapımdan nicki alıp yeni hesapıma yapmıştım sorun çıkmadı
İçerde 30k puan vardı heba oldu vallaha bir daha açmam tövbe yaaa. Keşke puanları hediye etmefalan olsaydı. Onlardan da bir ayar yapardım.yok kanka sorun çıkmaz kullana bilirisin nickini ben de vac yiyen hesapımdan nicki alıp yeni hesapıma yapmıştım sorun çıkmadı
kanka imkanı yok cıkmaz benim 2 k lık edvanter çöp olduUzun süredir kullandığım, bir sürü oyun vs. Aldığım steam hesabım kullandığım legit yüzünden vac yedi. Fazla abartmamıştım ama o kadar saat hile kullanan adam varken bir kaç oyunda ban yemek...cidden ne desem bilemiyorum. Sizce farklı bir hesaba prime alıp hilesiz para kasarak aldığım oyunları vs. tekrar alıp yeni steam e geçiş mi yapayım? Yoksa vac lı bir şekilde mevcut hesapta oyunlarımı oynamaya, oyunlar falan almaya devam mı edeyim? Vac lı gözükmek çok fazla rahatsız ediyor. Ayrıca ücretsiz oyunlarda like atmama vs. İzin vermiyor. Tavsiyelerinize açığım. Kafam çok karmaşık bir halde. Cs2 çıktığı zaman VAC ları sıfırlayamazlar mı?
sıfırlamazlar vac silinmez imkansız knkUzun süredir kullandığım, bir sürü oyun vs. Aldığım steam hesabım kullandığım legit yüzünden vac yedi. Fazla abartmamıştım ama o kadar saat hile kullanan adam varken bir kaç oyunda ban yemek...cidden ne desem bilemiyorum. Sizce farklı bir hesaba prime alıp hilesiz para kasarak aldığım oyunları vs. tekrar alıp yeni steam e geçiş mi yapayım? Yoksa vac lı bir şekilde mevcut hesapta oyunlarımı oynamaya, oyunlar falan almaya devam mı edeyim? Vac lı gözükmek çok fazla rahatsız ediyor. Ayrıca ücretsiz oyunlarda like atmama vs. İzin vermiyor. Tavsiyelerinize açığım. Kafam çok karmaşık bir halde. Cs2 çıktığı zaman VAC ları sıfırlayamazlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?