msconfig e gir gelişmiş seçeneklerden bellek üst sırınırı olan yere tik koy uygula ve tamam de.Öncelikle herkes iyi günler dilerim efenim benim sorunum şu dur ben geçen yazın sonunda bir bilgisayar topladım gayet de memnunum fakat şöyle bir sorun var 16 GB Ram sahibi olmama rağmen 8 GB kullanabiliyorum 8 GB olan ekran kartımda da şu an 12 GB video Ram gözükmekte eskiden böyle bir sorun yoktu 2 gün önce fark ettim en son da ekran kartımı güncellemiş tim acaba sorun ondan olabilir mi şimdiden teşekkürler iyi günler.
Kasanı açıp parçalarını kontrol etmeni tavsiye ederim belki temas sorunu olabilir ekran kartını güncellediğin için olacağını sanmıyorumÖncelikle herkes iyi günler dilerim efenim benim sorunum şu dur ben geçen yazın sonunda bir bilgisayar topladım gayet de memnunum fakat şöyle bir sorun var 16 GB Ram sahibi olmama rağmen 8 GB kullanabiliyorum 8 GB olan ekran kartımda da şu an 12 GB video Ram gözükmekte eskiden böyle bir sorun yoktu 2 gün önce fark ettim en son da ekran kartımı güncellemiş tim acaba sorun ondan olabilir mi şimdiden teşekkürler iyi günler.