Kumar bağımlılığı nasıl bırakılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir işe girip 15 saat çalışırsan başarıyla bırakabilirsin. İste telefona bakacak vaktinde olmayacak bir iş olmalı. Hem deli gibi para alırsın hem kumar biter. Hemde yorgun düşüp uykudan zevk alırsın

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eğer zararını kapatmaya çalışır isen o 400k olur bir deneyim sahibi olduğunun bilincinde olup artık 0 den hayata atılmışcasına başlaman daha beter halde olan insanları yotube den açıp dinlemen ve kendinin suanki durumunda daha iyi oldugunun farkında olman gerek 200 k gelir geçer sen bunu daha fazlasını alırısın yok ben oynamadan duramam diyorsan maaştan maşşa at 500 keyfi takıl kendini sınınırla ve duurdur yaparsan hayatından çıkar
(deneyimleyen biri olarak)

Üye
2 HİZMET YILI
knk fenerbahçe yada kumar arasında bir tercih yapmayı deneyebilirsin. hangisini seçersen seç zararlı alışkanlıklarının birinden kurtulmuş olacaksın. teşekküre gerek yok....

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yavaş yavaş alıştıra alıştıra bırakmaya çalış yoksa tüm paranı kaybederek bırakırsın zaten

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
zamanında çok ilgilenmiş biri olarak yurtdışında canlı şekilde oynamış olarak söyleyebilirim uzak durun arkadaşlar sistem kazanır siz kazanamazsınız

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
gyme başla ve hayatını düzene sok düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eskıden bende tombala oynuyordum ama baktım aılemle problem yasıyorum bır yolunu buldum bunu uzun sure tek basına dusun ve karar ver

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kumar oynayıp hayatı kararan birinin yanına git sana anlatsın anlarsın bende oynuyordum insanların acınacak hale geldiğinde anladım ne demek olduğunu.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Boş kalmamaya dikkat et. Ne zaman boş kalsan o illete düşeceksin ve para dökeceksin. Şunu unutma her zaman kasa kazanır, bugüne kadar kimse kumardan zengin olmadı. Twitch gibi platformda gerçek bakiyeymiş gibi oynayan ve tepki veren dolandırıcılara da asla inanma. Deli paralar kazanıyorlar ama kendileri para yatırmıyor. Referanslarının kaybettikleri paralarla, aldıkları reklamlarla zengin oldular.
Haa dersen ki yine olmadı bırakamıyorum, para kaynağı bulamazsın, kredi vermezler bırakırsın. Sonu intih*ra kadar gider. Dikkat et kendine.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kardeşim ilk olarak demo modlarıyla oyna yavaş yavaş bunlara alıştır kendini alacak başka zevkler bulmaya çalış. Diğer türlü bi bağımlılıktan kurtulmak çok zordur ben bir yılımı verdim nasıl lanet bir şey olduğunu görünce hemen bıraktım artık %100 kazanacağımı bilsem yine girmem bu nalete...

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
nefsine hakim olamıyorsan eline para geçmesine izin verme. Örneğin hayatta kalacak kadar parayı al gerisini bir yakınına ver ve hesaba atsın sen istediğin zaman ona ulaşama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...