Kumar Bağımlılığı Olan varmı aranızda benim gibi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kumarı her zaman oynatan kazanır mantığını anlayana kadar bırakamassın milletin senin üstünden para yemesine izin verme

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ufak tefek bile olsa kumar oynadığımda her zaman kaybetmişimdir o yüzden bağımlı olamadım :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kumar bağımlısı deilde hile bağımlısıyız be kral sadece pc oyunlarında da değil hayatta birşeyi en kısa yoldan yapmanın yollarını arıyorum sürekli kötü bi alışkanlık ama tembel mucitlerin sayesinde harika icatlar çıkmadı mı piyasaya bizimki de o hesap işte herşeyin pratik yolunu arıyorum zor yoldan deilde bu işi daha kolay basit yoldan nasıl yapabilirimin peşindeyim sürekli bir nevi hile gibi bağımlılık işte bu da vaz geçmek zor maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum kendine bir hobi edin spor yap başka şeylerle zamanın harca ayrıca kumarla ilgili iktisat teorileri var onları okursan mantığın ışığıyla kumarın saçma olduğunu anlayabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam oynuyorsanız dozunda bırakın gaza gelip dahada basmayın çöpe atılcak bi paranız varsa oynayın kazanırsanız güzel olur kazanmazsanızda daha denemeyin

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir doktor size bu konuda yardımcı olabilir, ancak zamanınızı spor gibi başka bir şeyle meşgul etmeye çalışın, örneğin

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum bende ciddi anlamda vardı öyle böyle değil az buz para yatırıp kazanıyordum sonra tekrar kazandığımla girip her seferinde kaybediyordum sana tavisyem yatırdığın parayı yatırmadan önce büyük bir şey alıcakmıssın gibi kendinde tut

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
psikiyatriye başvurabilirsin dostum, iş kafada bitiyor fakat profesyonel bir yardım almak en doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...