Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kumar Bağımlılığı Olan varmı aranızda benim gibi ?
kumar bağımlısı deilde hile bağımlısıyız be kral sadece pc oyunlarında da değil hayatta birşeyi en kısa yoldan yapmanın yollarını arıyorum sürekli kötü bi alışkanlık ama tembel mucitlerin sayesinde harika icatlar çıkmadı mı piyasaya bizimki de o hesap işte herşeyin pratik yolunu arıyorum zor yoldan deilde bu işi daha kolay basit yoldan nasıl yapabilirimin peşindeyim sürekli bir nevi hile gibi bağımlılık işte bu da vaz geçmek zor maalesef
Dostum kendine bir hobi edin spor yap başka şeylerle zamanın harca ayrıca kumarla ilgili iktisat teorileri var onları okursan mantığın ışığıyla kumarın saçma olduğunu anlayabilirsin.
hocam oynuyorsanız dozunda bırakın gaza gelip dahada basmayın çöpe atılcak bi paranız varsa oynayın kazanırsanız güzel olur kazanmazsanızda daha denemeyin
dostum bende ciddi anlamda vardı öyle böyle değil az buz para yatırıp kazanıyordum sonra tekrar kazandığımla girip her seferinde kaybediyordum sana tavisyem yatırdığın parayı yatırmadan önce büyük bir şey alıcakmıssın gibi kendinde tut