Pilastik daha iyi olur bence mauspet bi onda deneyebilirsin iyi oyunlarArkadaşlar benim büyük boy bir mousepadim var. Bloody zl50 sniper edition kullanıyorum mouse olarak ve bu mouse un alt kısmı metal belirli bir süre sonra mousepad kayganlığı kaybediyor. Aynı durumu plastik altı olan mouselarda yaşar mıyım bilmiyorum da her hafta mousepad yıkamak da malum eziyete döner bir süre sonra böyle bir sorun yaşayan ve buna bir çözüm bulabilen var mı acaba? En son metal kısmın üzerine ban yapıştırdım bir tık daha iyi oldu da yani mouse oynatıcam diye bu kadar çaba sarfetmek çok mantıklı değil. Şimdiden teşekkürler yardımcı olan okuyan herkese.
mauseninn altını gunluk ıslak mendil ile sil toz topladığı için öyle sıkıntı oluyorArkadaşlar benim büyük boy bir mousepadim var. Bloody zl50 sniper edition kullanıyorum mouse olarak ve bu mouse un alt kısmı metal belirli bir süre sonra mousepad kayganlığı kaybediyor. Aynı durumu plastik altı olan mouselarda yaşar mıyım bilmiyorum da her hafta mousepad yıkamak da malum eziyete döner bir süre sonra böyle bir sorun yaşayan ve buna bir çözüm bulabilen var mı acaba? En son metal kısmın üzerine ban yapıştırdım bir tık daha iyi oldu da yani mouse oynatıcam diye bu kadar çaba sarfetmek çok mantıklı değil. Şimdiden teşekkürler yardımcı olan okuyan herkese.
mauseninn altını gunluk ıslak mendil ile sil toz topladığı için öyle sıkıntı oluyor
şimdi sildikten sonra kurula bi farenin içini açma şansın varsa o merceğin orayıda silYani de plastik olanlarında bu kadar büyük olan yok o biraz sıkıntı benim için.
Post automatically merged:
Sadece bunu yapsam çözüm olur mu? Mesela bazen ıslak mendil ile siliyorum kuruyana kadar gayet iyi çalışıyor. Sonra tekrar aynı durum. Yıkayınca da işte yaklaşık 6 7 gün falan sıkıntısız devam ediyor sonra tekrar aynı tas aynı hamam.
buda bi çözüm değil ki bant yüzeyi aşırı sürtünmeden dolayı zarar görür büyük ihtimal mausepad de bu yuzden zarar gördü artık görevini yitirdi yenisini al benceÇözüm çift taraflı bant
Çözüm çift taraflı bant
Mouse un altı metal değil mi kardeşim ? Pad i aşındırmasın diye bantla metal olan yeri sar aşındırmaz . Çift taraflı bant derken anlatamadım kusura bakma .Hocam mouse ile mousepad arasında sıkıntı var oraya çift taraflı bant ? Düzgün kaymıyorsa hiç mi kaymasın diyorsun.
mouse hiç görmesin diyosun yaniÇözüm çift taraflı bant
Metal olan yeri bantla
Aşınmayı önler neye yarayacak . Ya da boşuna konuşmayalım fareyi değiştir sen kardeşimbantlayınca ne görevi görüyor
Aşınmayı önler neye yarayacak . Ya da boşuna konuşmayalım fareyi değiştir sen kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?