Kumaş Mousepad ile İlgili Sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
güzelce sabitlersen daha iyi olur bence yada kullanma mausped daha memnun olcan bak izle.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Elindekinin altına sıcak silikondan ince bi katman yapabilirsin. Beğenmezsen metal yüzeyden çıkartması çok zorlamasa gerek.

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Plastik altı olan mousla yaşmazsın onun dışında mouse hareketini kısıtlamayan bir çözüm çok zor .

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ya kitap koy yada metal kısımları bantla

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence küçük bir mouse pad daha alıp onuda mousenin altına koyarsın :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Teşekkür ettim hepinize çok bir kurtuluş yok bu durumdan artık olduğunca ıslak mendil ile temizlemek gerekicek

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim büyük boy bir mousepadim var. Bloody zl50 sniper edition kullanıyorum mouse olarak ve bu mouse un alt kısmı metal belirli bir süre sonra mousepad kayganlığı kaybediyor. Aynı durumu plastik altı olan mouselarda yaşar mıyım bilmiyorum da her hafta mousepad yıkamak da malum eziyete döner bir süre sonra böyle bir sorun yaşayan ve buna bir çözüm bulabilen var mı acaba? En son metal kısmın üzerine ban yapıştırdım bir tık daha iyi oldu da yani mouse oynatıcam diye bu kadar çaba sarfetmek çok mantıklı değil. Şimdiden teşekkürler yardımcı olan okuyan herkese.
sıkıntı yaşayacağını pek sanmıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selam kardeşim bende Bloody TL80 kullanıyorum mouse pad olarak steelseries Qck xxl kullanıyorum 3-4 sene oldu bu mouse pad i alalı hiç bir şekilde senin yaşadığın bu saçma sorunu yaşamadım git kendine adam gibi bir mouse pad al birde kullanmadığın zaman klavye ve mouse üzerini ört bir bezle toz toplamasın temizlik imandan gelir diye boşuna demiyorlar pislikten musibet doğar korona virüsü gibi kolay gelsin sana şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...