Kural İhlali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kural ihlallerinin daha kolay önüne geçilmesi için fikrim var. "Forumlarda ara" seçeneği bir nevi bazı kural ihlallerinin önüne geçilmesi için kullanılabileceğini düşünüyorum. Mesela, büyük harf kullananları daha kolay tespit edilmesi için bir özellik yapılabilir ve "tşk, +1, ayn" gibi kısaltmaları "Anahtar kelimeler çok kısa, çok uzun, veya çok genel olduğundan dolayı arama işlemi tamamlanamadı." bu nedenle aramada kullanamıyorum, bu kısıtlamanın kalkması yararlı olabilir çünkü bir çok konuda sadece bu kısaltmaları kullanıp yorum yapanlar oluyor, kalkması halinde rapor edilmeleri daha kolay olabilir görüşümce. Benim bu konuda ki fikirlerim bunlarla sınırlı, belki yöneticiler kural ihlallerinin daha kolay raporlanması için "Forumlarda ara" seçeneğini daha alternatif bir halini sunabilir.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Mantıklı aslında forum daha kaliteli hale gelebilir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yorumlara bazı kısa kelimelerin yazimi yasaklanmali

Buna katilıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kural ihlallerinin daha kolay önüne geçilmesi için fikrim var. "Forumlarda ara" seçeneği bir nevi bazı kural ihlallerinin önüne geçilmesi için kullanılabileceğini düşünüyorum. Mesela, büyük harf kullananları daha kolay tespit edilmesi için bir özellik yapılabilir ve "tşk, +1, ayn" gibi kısaltmaları "Anahtar kelimeler çok kısa, çok uzun, veya çok genel olduğundan dolayı arama işlemi tamamlanamadı." bu nedenle aramada kullanamıyorum, bu kısıtlamanın kalkması yararlı olabilir çünkü bir çok konuda sadece bu kısaltmaları kullanıp yorum yapanlar oluyor, kalkması halinde rapor edilmeleri daha kolay olabilir görüşümce. Benim bu konuda ki fikirlerim bunlarla sınırlı, belki yöneticiler kural ihlallerinin daha kolay raporlanması için "Forumlarda ara" seçeneğini daha alternatif bir halini sunabilir.
bence de haklısın bu arada gayet ;)

Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
modlar işlerini düzgün bi şekilde yapıyolar bence ama katılıyorum sana

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Konuyu okumadan yorum yapmaya devam edin rapor edeceğim yakında. Ben moderatörlerin yaptığı işe karşı bir söylemde bulunmadım, kural ihlallerinin üyeler tarafından daha kolay raporlanması için ufak öneride bulundum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Dostum düşünceni belirttiğin için teşekkürler. Ancak sol altta bulunan rapor ile moderatorlerimize gereğiyle yardımcı olabilirsiniz. Bununda çok faydası olur spam yorumların ve boş konuların önüne beraber geçelim. Her üye günde 1 boş içeriği raporlasa zaten boş yorumların çoğunun önüne geçilir sizdende duyarlılık bekleyerek raporlamanızı bekliyoruz dostum.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum düşünceni belirttiğin için teşekkürler. Ancak sol altta bulunan rapor ile moderatorlerimize gereğiyle yardımcı olabilirsiniz. Bununda çok faydası olur spam yorumların ve boş konuların önüne beraber geçelim. Her üye günde 1 boş içeriği raporlasa zaten boş yorumların çoğunun önüne geçilir sizdende duyarlılık bekleyerek raporlamanızı bekliyoruz dostum.
Kural ihlali içeren şeylerin daha kolay bulunması amacıyla açtım konuyu. Teker teker tüm konulara bakıp kim ne demiş, ne yazmış diye aramak çok zor, bunun kolaylığı için bir şeyler geliştirilebilir. Mesela "Forumlarda ara" seçeneğini kullanıp, hangi konuya "tşk, +1, ayn" tarzı yorum yapıldığını arıyamıyorum çünkü "anahtar kelimeler çok kısa" hatasıyla karşılaşıyorum, bu kısıtlamanın kalkması spam mesajların daha kolay bulunmasını sağlayabilir.
Post automatically merged:

düşüncemi belirttim?
Düşünceniz, benim konum ile alakası yok. Her konuya anlamlı anlamsız, alakalı alakasız düşünce belirtelim o zaman?

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Siz şu rapor süresini 5 saniyeye düşürün ben forumda spam post bırakmam :D

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Konu başlıgından dolayı seni tebrik ediyorum Kardesm harikasın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sen yazmasan ben yazcaktım kardeşim çok haklısın valla eline sağlık

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
belırlı kısıtlamalar dahılınde olabılır . herkes herseyı yazamamalı sırf olsun dıye yorum yapmak zaman kaybı sayılmalı kuralar ya daha sert yada bos yorum olayına cozum bulunulmalı .1 soru soruyorsun cevaplar aynen kanka katılıyorum kanka seklınde ılerlıyor hep

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
haklısınız haklı olmanıza amma kurallarınıza saygı duyuyorum ama şimdi ben 300 mesaja ulaşıp seçkin uye olup hileye kavuşmak için can atıyorum bu da tam zıt oluyor benım gibi kaç kişi var bilemiyorum arafta kaldım

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Mantığınız çok güzel fakat raporlama sistemi yeterince hızlı ve sağlıklı çalışıyor. Önemli olan bu tür mesajlara rastladığımızda açıklamasıyla birlikte raporlamak ve göndermek. Maksimum 10 dakika içerisinde raporlarımız okunuyor ve değerlendiriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...