bence de haklısın bu arada gayetKural ihlallerinin daha kolay önüne geçilmesi için fikrim var. "Forumlarda ara" seçeneği bir nevi bazı kural ihlallerinin önüne geçilmesi için kullanılabileceğini düşünüyorum. Mesela, büyük harf kullananları daha kolay tespit edilmesi için bir özellik yapılabilir ve "tşk, +1, ayn" gibi kısaltmaları "Anahtar kelimeler çok kısa, çok uzun, veya çok genel olduğundan dolayı arama işlemi tamamlanamadı." bu nedenle aramada kullanamıyorum, bu kısıtlamanın kalkması yararlı olabilir çünkü bir çok konuda sadece bu kısaltmaları kullanıp yorum yapanlar oluyor, kalkması halinde rapor edilmeleri daha kolay olabilir görüşümce. Benim bu konuda ki fikirlerim bunlarla sınırlı, belki yöneticiler kural ihlallerinin daha kolay raporlanması için "Forumlarda ara" seçeneğini daha alternatif bir halini sunabilir.
Kural ihlali içeren şeylerin daha kolay bulunması amacıyla açtım konuyu. Teker teker tüm konulara bakıp kim ne demiş, ne yazmış diye aramak çok zor, bunun kolaylığı için bir şeyler geliştirilebilir. Mesela "Forumlarda ara" seçeneğini kullanıp, hangi konuya "tşk, +1, ayn" tarzı yorum yapıldığını arıyamıyorum çünkü "anahtar kelimeler çok kısa" hatasıyla karşılaşıyorum, bu kısıtlamanın kalkması spam mesajların daha kolay bulunmasını sağlayabilir.Dostum düşünceni belirttiğin için teşekkürler. Ancak sol altta bulunan rapor ile moderatorlerimize gereğiyle yardımcı olabilirsiniz. Bununda çok faydası olur spam yorumların ve boş konuların önüne beraber geçelim. Her üye günde 1 boş içeriği raporlasa zaten boş yorumların çoğunun önüne geçilir sizdende duyarlılık bekleyerek raporlamanızı bekliyoruz dostum.
Düşünceniz, benim konum ile alakası yok. Her konuya anlamlı anlamsız, alakalı alakasız düşünce belirtelim o zaman?düşüncemi belirttim?
Spam fighter'ın özelliği de gecikme olmadan rapor etmek. Sanırım yetkililer ile iletişime geçip Spam fighter olabiliyorsunuz.Siz şu rapor süresini 5 saniyeye düşürün ben forumda spam post bırakmam
sen yazmasan ben yazcaktım kardeşim çok haklısın valla eline sağlıkKural ihlallerinin daha kolay önüne geçilmesi için fikrim var. "Forumlarda ara" seçeneği bir nevi bazı kural ihlallerinin önüne geçilmesi için kullanılabileceğini düşünüyorum. Mesela, büyük harf kullananları daha kolay tespit edilmesi için bir özellik yapılabilir ve "tşk, +1, ayn" gibi kısaltmaları "Anahtar kelimeler çok kısa, çok uzun, veya çok genel olduğundan dolayı arama işlemi tamamlanamadı." bu nedenle aramada kullanamıyorum, bu kısıtlamanın kalkması yararlı olabilir çünkü bir çok konuda sadece bu kısaltmaları kullanıp yorum yapanlar oluyor, kalkması halinde rapor edilmeleri daha kolay olabilir görüşümce. Benim bu konuda ki fikirlerim bunlarla sınırlı, belki yöneticiler kural ihlallerinin daha kolay raporlanması için "Forumlarda ara" seçeneğini daha alternatif bir halini sunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?