Onaylı Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba, Askerliğim Kütahya Hava Er Tugay Komutanlığı'na çıktı burada askerliğini yapmış olan tanıdığı olan varsa nasıldır iyi midir ? Oturan var ise havası suyu nasıldır ?
Hahahaha kankam valla üstlerde tanıdık falan yokkıyaaaaaaaaaak
şanslı mısın yoksa amcan mı var ankarada :? :dd
Bakıp göreceğiz bilgi için sorabilirsen nedir nasıldır diye yorumunu güncellersen sevinirim kankamKütahya candır ya amcanım oğlu yapmıştı orda askerlikbaya rahattı
Baya bi araştırdım ettim genel olarak olumlu yönde "rahat yaparsın, yatış olacak, sabah öğle akşam iştima, hadi iyisin" gibi şeyler duydum hep ama yaşayıp göreceğiz merak ettiğim net olarak varsa eşi dostu olan onlar elbet yazacaktır bana faydası dokunur teşekkürlerrahat diye söyluyorlar ama bilirsin herkes askerlik anılarını güzel anlatır kimse soğan soydugunu anlatmaz![]()
rica ederim güle güle git güle güle gel hayırlı teskereler şimdidenBaya bi araştırdım ettim genel olarak olumlu yönde "rahat yaparsın, yatış olacak, sabah öğle akşam iştima, hadi iyisin" gibi şeyler duydum hep ama yaşayıp göreceğiz merak ettiğim net olarak varsa eşi dostu olan onlar elbet yazacaktır bana faydası dokunur teşekkürler![]()
Temennim o yönde, sağ salim gidip gelmek hayırlısı ile güzel dileklerin ve yorumun için teşekkür ederimKütahya fazla sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.Gayet sakin şehir askerliğini rahat yaparsın. Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah. Diğer bir çok şehirden iyidir bence. Hayırlı teskereler
Benim arkadaş orada yaptı dostum ben şırnakta ıraq sınırında yaptım kütahya sıkıntıymış öyle söyledi çocuk çok çekmiş komutanlar sıkıntıymış İnşallah düzelmiştir 2 sene önce yaptık askerliğimiziArkadaşlar hepinize merhaba, Askerliğim Kütahya Hava Er Tugay Komutanlığı'na çıktı burada askerliğini yapmış olan tanıdığı olan varsa nasıldır iyi midir ? Oturan var ise havası suyu nasıldır ?
Genel olarak bende bu gün biraz araştırdım 1-2 arkadaşım çıktı orada yapan 21 gün acemilik sadece sıkıntıymış çavuşlar ve komutanlar genelde sıracılık varmış fakat komutanlar devrecilikten yanaymış 21 gün sıkıntı çekicez artık yapacak bir şey yok ustada rahat ederiz teşekkür ederim yorumun içinBenim arkadaş orada yaptı dostum ben şırnakta ıraq sınırında yaptım kütahya sıkıntıymış öyle söyledi çocuk çok çekmiş komutanlar sıkıntıymış İnşallah düzelmiştir 2 sene önce yaptık askerliğimizi
Çok teşekkür ederim bu bilgilendirici yorumun için, şans benden yana bu sefer galiba sabah öğle akşam iştima oluyormuş dediğin gibi usta birliğinden itibaren rahatmış sağolasınKütahyada 1-2 yıl bulundum asker tanıdığım var çok rahattı dediğin gibi sabah akşam sadece iştima yapıyordu tek havası suyu vs. güzel şehir yani şansın iyiymiş![]()