önden başlaHadi herkes bi kyk faciası anlatsın hjdsakjdslakldsa
Tabii hocam, geçen günlerde bi ketıldan çay yapalım dedik ısınıyodu ne güzel bi baktık elektrikler gitti. koridordan noluyo sesleri geliyor meğer ketıl kısa devre yapmış bütün yurdun elektriği kesilmiş. Yurt müdürü akşam akşam arama yaptı kimde ne var ne yok diye. ketılı camdan atmıştık kjdlaskdşsakşldsaönden başla![]()
yakalarsam muck muck hesabına dönmüş hocam seninki dklhjsakdsakjl elinize sağlık yemin ederim adamlar refah içinde net kullanıyor biz 144kb/syurtta yetkili kişilerin kullandığı özel bi wifi vardı o wifinin şifresini bi şekilde bulup sonra çoğaltıcı ile çoğaltıp tüm yurda para ile satmıştık sonradan baya wifi yavaşlayınca şüphelendiler ve bu çoğaltma işi olayını anladılar allahtan bizim yaptığmızı bulamadılar
bizimki youtube açılsa şükür durumunda bu yüzden böyle bi işe giriştik >.>yakalarsam muck muck hesabına dönmüş hocam seninki dklhjsakdsakjl elinize sağlık yemin ederim adamlar refah içinde net kullanıyor biz 144kb/s![]()
Hacı bizimkine yine bağlanabiliyorsun ya. böyle gün içlerinde herkesin yurttan çıkasını bekliyorsun falan aksiyonlu zamanlar...bizimki youtube açılsa şükür durumunda bu yüzden böyle bi işe giriştik >.>
Bavulda mı KLDJSAKLJDKLASJLKS Allah kurtarsın kardeşim dklsanjkldsaNe kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum görevliler bavulda kyk ya kız soktukları gerekçesiyle 2 kişinin atıldığını söylemişlerdi![]()
Afiedyemeğimi aldım başladım okumaya hadi bismillah
Hocam biz 1 odada 4 kişi zor hayatta kalıyoruz 15 kişi nasıl başardınız hayret ediyorumharlem shake dönemi vardı o dönem o furyaya kyk yurdunda 15 kişi falan katılmıştık bi odada zevkli zamanlardı be![]()
odalar 5 kişilikti ama yer açtık sıkış sıkış 15 kişi video bile çekmiştik makarasınaHocam biz 1 odada 4 kişi zor hayatta kalıyoruz 15 kişi nasıl başardınız hayret ediyorum![]()
valla hocam helal olsun yani bi aklıma getiriyorum 15 kişiyi de zor yani sıkış tepiş olmayı boş ver üst üste binsek yine sığmayız biz bizim odaya 15 kişi dkjsakldasldsaodalar 5 kişilikti ama yer açtık sıkış sıkış 15 kişi video bile çekmiştik makarasınasene 2013 falandı
yataklar bazaydı ranza deil üstlerinide kullandık yeride sığdık iştevalla hocam helal olsun yani bi aklıma getiriyorum 15 kişiyi de zor yani sıkış tepiş olmayı boş ver üst üste binsek yine sığmayız biz bizim odaya 15 kişi dkjsakldasldsa
Nasıl nefes alıyordunuz laharlem shake dönemi vardı o dönem o furyaya kyk yurdunda 15 kişi falan katılmıştık bi odada zevkli zamanlardı be![]()
Arkadaşımı kan tutuyormuş parmağı kesilmiş minnacık bayıldı salak hastaneye kaldırdılar lfmdğdmdğöHadi herkes bi kyk faciası anlatsın hjdsakjdslakldsa