Good Bye Liverpool
Süper Üye
"Kanını Taşıyandan Başkasına İnanma"
Orginal
Tasarım
Orginal
Tasarım
Çok Teşekkür EderimŞuana kadar yaptığın en güzel tasarım diyebilirim- 8/10.
EywEfso kardeşim eline sağlık.
EywGüzel olmuş![]()
Teşekkür ederim Dost Gelicek Devamıgayet güzel devamını bekliyor olacağım
Bakarız Bakmasınada niye konu dışı yorum atıyorsun burda tasarımlarını paylaşcaklar duyuru yapsınmı konusu tasarıma puan vermenizi istedimBende yaptığım tasarımları atacam bugün,bakmanızı isterim arkadaşlar.
Değerlendirmeni yaptım zaten yukarda dostum.Bakarız Bakmasınada niye konu dışı yorum atıyorsun burda tasarımlarını paylaşcaklar duyuru yapsınmı konusu tasarıma puan vermenizi istedim
Değerlendirmeni Yapınca Konu Dışı yorum hakkı tanınmıyorum Şikayet EdiyorumDeğerlendirmeni yaptım zaten yukarda dostum.
O kadarda konu dışı bir yorum sayılmaz,burda hatalı olanda sensin bu ara sadece puanlama yapın diye bir uyarı yapsaydın bunu yazmazdım,kötü birşey de yazmadım aslında ama şikayetini et bakalım.Ve biraz TDK çalışmalısın.Değerlendirmeni Yapınca Konu Dışı yorum hakkı tanınmıyorum Şikayet Ediyorum
Uyarı Yapmammı Gerekir UzatmaO kadarda konu dışı bir yorum sayılmaz,burda hatalı olanda sensin bu ara sadece puanlama yapın diye bir uyarı yapsaydın bunu yazmazdım,kötü birşey de yazmadım aslında ama şikayetini et bakalım.Ve biraz TDK çalışmalısın.
saol dostumEline Sağlık
Teşekkürler şımartma beni@WhatRexTure Çok Güzel Tasarımlar Yapıyorsun Beni Kendine Hayran Bıraktın![]()
Saol DostumTeşekkür ederimwoww çok güzel olmuş eline sağlık