Süper Üye
Laptop ta şöyle bir sıkıntımız var, şarjı takıyorum, yavaşça doluyor, bazen dolmuyor. 0 da kalıyor falan. Valorant tarzı oyunlara girdiğim de pc kendini kapatıyor. Şarj isterse 100 isterse 0 olsun aynı şekilde kapanıyor, tekrar açtığımda şarj genelde 0 oluyor. Fakat internet sitelerinde vs. gezinirken herhangi bir problem olmuyor, valorant harici bir oyunda da denemedim.
Bataryanın ömrünün bittiğine inanmak istemiyorum çünkü harici değil dahili bir batarya, sıkıntı çıkarmasın başımıza şimdi. Yazılımsal olan çözümleri arıyorum, batarya değiş falan demenize gerek yok. Laptop'un garantisi de yok.
Eve gittiğim de şarjı çıkarıp tamamen şarjı bitirip, kapandıktan sonra tekrar açıp tam bitirmeye çalışıcam, sonra tamamen doldurucam. Şu anlık benim aklımdaki tek çözüm.
Sizin başınıza geldi mi? Geldiyse nasıl çözdünüz
Bataryanın ömrünün bittiğine inanmak istemiyorum çünkü harici değil dahili bir batarya, sıkıntı çıkarmasın başımıza şimdi. Yazılımsal olan çözümleri arıyorum, batarya değiş falan demenize gerek yok. Laptop'un garantisi de yok.
Eve gittiğim de şarjı çıkarıp tamamen şarjı bitirip, kapandıktan sonra tekrar açıp tam bitirmeye çalışıcam, sonra tamamen doldurucam. Şu anlık benim aklımdaki tek çözüm.
Sizin başınıza geldi mi? Geldiyse nasıl çözdünüz