Çözüldü Laptop Bataryam temassız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bir kaç gün önce laptop şarj aletimin ucu kırıldı çalışıtıgım için hemen yaptıramadım o iki üç gün içerisinde kardeşimin laptopunun şarj aletini kullan ama onun şarj aleti benimkine göre inceydi takıyorum ama tutmuyordu temassız oluyordu ugraşıyordum temas durumdan ama oluyordu şimdi şarj aletimi yaptırdım ucunu bire bir aynısıyla taktırdım ama şarja takınca temassız oluyor bilgisayarı normal kullanımda şarj ediyor her şeyi yapayım şarj ı normal ediyor ama ne zaman oyuna girsem temassızlık oluşuyor sanki çıkarıp takıyormuşum gibi 5sn de bir kardeşimin şarj aletini oyun oynarken kullanıyordum ondan mı acaba şimdi bilgisayarımın nesi vardır şarj soketi bozuldu desem normalde şarj oluyor anlamadım

Çözüm
Sorunu, kardeşinizin şarj aletini kullandıktan sonra yaşamaya başladıysanız, muhtemelen şarj aletinin laptopunuzun şarj soketi ile tam olarak uyuşmamasından kaynaklı bir aşınma olmuştur. Farklı bir şarj aleti deneyin. Eğer sorun hala devam ederse, sorunun şarj aletinde olmadığı anlaşılır. Ardından bilgisayarınızın güç yönetim ayarlarını kontrol edin. Oyun oynarken bilgisayarınızın "Yüksek Performans" modunda olmasını sağlayın. Eğer sorun devam ederse, bir teknik servise başvurmanızı öneririm.
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sorunu, kardeşinizin şarj aletini kullandıktan sonra yaşamaya başladıysanız, muhtemelen şarj aletinin laptopunuzun şarj soketi ile tam olarak uyuşmamasından kaynaklı bir aşınma olmuştur. Farklı bir şarj aleti deneyin. Eğer sorun hala devam ederse, sorunun şarj aletinde olmadığı anlaşılır. Ardından bilgisayarınızın güç yönetim ayarlarını kontrol edin. Oyun oynarken bilgisayarınızın "Yüksek Performans" modunda olmasını sağlayın. Eğer sorun devam ederse, bir teknik servise başvurmanızı öneririm.

Çözüm
AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
orjinal jarj aleti disinda taktigin jarj aletlerinde voltaj sorunu olabilir az veya fazla voltaj gittiginde laptop kendini jarj etmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
seninki daha önce sorun yaşatmadıysa büyük ihtimal kardeşinin şarj aleti onunla uyumlu değildir onu kullanmışsındır soket zarar görmüştür bilgisayarcıya götürüp sokete baktırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...