Üye
bence bilgisayar tamircisine gotur kankaSelam arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşlar laptopumda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazısıyla mavi ekran geliyor youtubeda her yolu denememe ve format atmama rağmen çözülmüyor işi ilginç yanı şu laptop sabit bir konumda durursa çalışıyor yalnız hafif bir kıpırdamada aynı hatayı alıyorum bunun çözümü veya sorunu nedir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim NOT(yardımcı olmayan boş yorumlar yazmayın lütfen)
Dostum hdd yi kendin al tak hdd yi bir tane ssd al 240 gb lık buna win 10 u yükle ucak gibi olur pc win 10 ssd ye yüklü ise hdd bozulsa bile sıkıntı çıkarmaz dostumTavsiyen için teşekkür ederim daha önce hdd değişiklik yaptılar hemde iki sefer aldığım yerde verdim tamire yine aynı sorun başıma geldi gerçekten laptop aldığım yerde böyle saçma sapan tamir işleri oluyorsa diğer yerlere nasıl güvenicez
hdd yada ram sıkıntılı bir bakması tavsiye ederim yada hiç uğraşma bir bilgisayarcıya göster derim kral https://giphy.com/3o8dFAHAtQyp9fwOtySelam arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşlar laptopumda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazısıyla mavi ekran geliyor youtubeda her yolu denememe ve format atmama rağmen çözülmüyor işi ilginç yanı şu laptop sabit bir konumda durursa çalışıyor yalnız hafif bir kıpırdamada aynı hatayı alıyorum bunun çözümü veya sorunu nedir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim NOT(yardımcı olmayan boş yorumlar yazmayın lütfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?