Laptop Bilgisayarımdaki Sıkıntı İçin Yardım (mavi ekran)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşlar laptopumda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazısıyla mavi ekran geliyor youtubeda her yolu denememe ve format atmama rağmen çözülmüyor işi ilginç yanı şu laptop sabit bir konumda durursa çalışıyor yalnız hafif bir kıpırdamada aynı hatayı alıyorum bunun çözümü veya sorunu nedir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim NOT(yardımcı olmayan boş yorumlar yazmayın lütfen)
bence bilgisayar tamircisine gotur kanka

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yeni bir disk alıp kendin takmanı tavsiye ederim pek zor değil elinde alet edevat var ise leptop açma videolarını izleyerek yapabilirsin bilgisayarcılar pekte güvenli değil artık

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hdd varsa yerinden oynamış olabilir. hddler çok hassastır. önceden pcye çarpmışsan bundan kaynaklı olabilir. disk yerinden oynamıştır en ufak bir dokunmada tarayıcı diski görmezse mavi ekranla karşılaşırsın.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Tavsiyen için teşekkür ederim daha önce hdd değişiklik yaptılar hemde iki sefer aldığım yerde verdim tamire yine aynı sorun başıma geldi gerçekten laptop aldığım yerde böyle saçma sapan tamir işleri oluyorsa diğer yerlere nasıl güvenicez
Dostum hdd yi kendin al tak hdd yi bir tane ssd al 240 gb lık buna win 10 u yükle ucak gibi olur pc win 10 ssd ye yüklü ise hdd bozulsa bile sıkıntı çıkarmaz dostum
♦️♥️♥️♥️♦️

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mavi ekran hatasının bır suru nedenı vardır ama

Üye
6 HİZMET YILI
bu videoya bakabilisrsin kablolarınrdan birisi bozuk yada arzalı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardesim yüksek ihtimal donanımsal bi sıkıntın var , bu konularda bilgin yoksa iyi bir bilgisayarcıya götürüp sıkıntıyı öğrenmeni öneririm , arızalanmış ve değişecek bir parça varsa bilgisayarcı sana ortlama bir fiyat söyler zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aynı sıkıntı bendede vardı laptopu götürmen lazım servisine başka bir çözümü yok kardeşim.

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Büyük İhtimalle Hard Disk Gitmiş Ya Yerinden Oynadı Yada Direk GG Bi Bilgisayarcıya Götürmeni Tavsiye Ederim

Üye
6 HİZMET YILI
kankam mavi ekran hatası çıkıyor ise mutsuz emoji oluyor genelde o var ise bilmediğin ayarları kurcalama derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
donanımsal veya harddisk yanmış olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
merhaba sorunu cozebıldnız mı aynı hatayı alıyorm da

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşlar laptopumda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazısıyla mavi ekran geliyor youtubeda her yolu denememe ve format atmama rağmen çözülmüyor işi ilginç yanı şu laptop sabit bir konumda durursa çalışıyor yalnız hafif bir kıpırdamada aynı hatayı alıyorum bunun çözümü veya sorunu nedir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim NOT(yardımcı olmayan boş yorumlar yazmayın lütfen)
hdd yada ram sıkıntılı bir bakması tavsiye ederim yada hiç uğraşma bir bilgisayarcıya göster derim kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...