Süper Üye
Arkadaşlar fps artırmak için neler yapıyorsunuz
Videolara baktım hep izlenme oranı çıksın die video lar var yardımcı olacak görmedimKardeşim video larabak derim
Temp i her zaman yapıyorum çok az da olsa ise yarıyorgüç seçeneklerinden yüksek performans seçili,günlük windows+r tuşuna basıp temp %temp% prefetch klasörlerini temizliyorum, soğutucu olarakta bu normal satılan soğutuculardan değilde 2 tane kocaman pervaneyle soğutuyorum,sürüceler güncel tutmaya çalışıyorum,bilgisayarın temizliğini yapıyorum.benim uyguladığım yöntemler bunlar ve benim işimi görüyor
hocam birde forumlarda windows başlığına tıkla orda bir arkadaş windows10 pc hızlandırma konusu açmış onlarıda uygulayabilirsinVideolara baktım hep izlenme oranı çıksın die video lar var yardımcı olacak görmedim
Post automatically merged:
Temp i her zaman yapıyorum çok az da olsa ise yarıyor
Özelden paylaşırsan çok iyi olur kardeşim video linkini at buradan da atabilirsinBende de aynı sorun vardı ben ordan hallettim amabaya aradım
Hemen bakıyorum kardeşim iyi forumlarhocam birde forumlarda windows başlığına tıkla orda bir arkadaş windows10 pc hızlandırma konusu açmış onlarıda uygulayabilirsin
Oyun çok da yer kaplamıyor ve grafikler yüksek deilÇoğunlukla oyundan kaynaklanıyor diye biliyorum google'a sor belki çıkar
O da çok para kardeş ya bu ara herşey pahalıne yaptıysam 50 fps üzerine çıkmadı dostum kökten çözüm kaliteli pc
Pc ile oyun arasında max 100 Fark olmalı ki fps düşüp yükselmesin bro 2 gb ram ise senin 4 gb olsun 2 katı hep fazla olursa olmaz pc özellikleri'de çok fark yaratıyor bazenOyun çok da yer kaplamıyor ve grafikler yüksek deil
o Allahın emri zaten kardeşimO da çok para kardeş ya bu ara herşey pahalı
hocam kullandığının soğutucuyu öğrenebilir miyimVideolara baktım hep izlenme oranı çıksın die video lar var yardımcı olacak görmedim
Post automatically merged:
Temp i her zaman yapıyorum çok az da olsa ise yarıyor
Haricî soğutucuyu mu soruyorsun hocamhocam kullandığının soğutucuyu öğrenebilir miyim
evet pcnin altına koyduğun soğutucuHaricî soğutucuyu mu soruyorsun hocam
Soğutucu kullanmiyorum ben .ısınma pek olmuyor. Yaz olunca kullandigim bi tane var 10 tl ye almıştım markasını bilmiyorumevet pcnin altına koyduğun soğutucu
anladım hocam çok teşekkürlerSoğutucu kullanmiyorum ben .ısınma pek olmuyor. Yaz olunca kullandigim bi tane var 10 tl ye almıştım markasını bilmiyorum