Laptop dan oynayanlar buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar fps artırmak için neler yapıyorsunuz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
güç seçeneklerinden yüksek performans seçili,günlük windows+r tuşuna basıp temp %temp% prefetch klasörlerini temizliyorum, soğutucu olarakta bu normal satılan soğutuculardan değilde 2 tane kocaman pervaneyle soğutuyorum,sürüceler güncel tutmaya çalışıyorum,bilgisayarın temizliğini yapıyorum.benim uyguladığım yöntemler bunlar ve benim işimi görüyor

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim video larabak derim
Videolara baktım hep izlenme oranı çıksın die video lar var yardımcı olacak görmedim
Post automatically merged:

güç seçeneklerinden yüksek performans seçili,günlük windows+r tuşuna basıp temp %temp% prefetch klasörlerini temizliyorum, soğutucu olarakta bu normal satılan soğutuculardan değilde 2 tane kocaman pervaneyle soğutuyorum,sürüceler güncel tutmaya çalışıyorum,bilgisayarın temizliğini yapıyorum.benim uyguladığım yöntemler bunlar ve benim işimi görüyor
Temp i her zaman yapıyorum çok az da olsa ise yarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Videolara baktım hep izlenme oranı çıksın die video lar var yardımcı olacak görmedim

Temp i her zaman yapıyorum çok az da olsa ise yarıyor
hocam birde forumlarda windows başlığına tıkla orda bir arkadaş windows10 pc hızlandırma konusu açmış onlarıda uygulayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun vardı ben ordan hallettim amabaya aradım
Özelden paylaşırsan çok iyi olur kardeşim video linkini at buradan da atabilirsin

hocam birde forumlarda windows başlığına tıkla orda bir arkadaş windows10 pc hızlandırma konusu açmış onlarıda uygulayabilirsin
Hemen bakıyorum kardeşim iyi forumlar

Kilit

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ne yaptıysam 50 fps üzerine çıkmadı dostum kökten çözüm kaliteli pc

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
obit programını kullana bilirsin birazda olsa fps artışı olucaktır hocam ve fazla oynamanı tavsiye etmem soğutucu alman lazım veya her zaman soğumaya bırakman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...