Laptop Düşük FPS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Laptop'umda son 2-3 saattir 40 fps alıyorum tüm oyunlarda bazen 60 70 oluyor ve aygıt yöneticisinde böyle bir hata alıyorum ekran kartıyla ilgili ! ile alakasıda olmayabilir ve görev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor acaba ekran kartınımı yakdım
neden düşük fps aldığımı bilmiyorum bundan önce bilgisayarımı 3-4 kere yeniden başlattım
ve açma kapama tuşundan aç kapat yapdım
özel çözünürlük eklemeye çalıştım ve olmadı eski çözünürlüğüme döndüm

1674664274975.png

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Güncellemeyi denedim olmadı ve bu sorun var

1674665084445.pngg

DLX

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Güncellemeye yapmayı dene.Bazı bios ayarlarında ekran kartı ayarı da var onu da deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bendede vardı aynı sorun pcyi temizlettim fanlarini falan işte baya bir fps artışı yaşadım temizletmeyi denet sende

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende aynı sorunu yaşamıştım, çözümü laptopu temizlemekte bulmuştum ve düzelmişti. Bir şekilde o hava kanallarındaki tozu temizlemen gerekiyor nasıl yaparsın bilmem ama ben süpürge ile çekmiştim dışardan hepsini (bilgisayar kapalıyken yap yapacaksan bunu)

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Laptop'umda son 2-3 saattir 40 fps alıyorum tüm oyunlarda bazen 60 70 oluyor ve aygıt yöneticisinde böyle bir hata alıyorum ekran kartıyla ilgili ! ile alakasıda olmayabilir ve görev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor acaba ekran kartınımı yakdım
neden düşük fps aldığımı bilmiyorum bundan önce bilgisayarımı 3-4 kere yeniden başlattım
ve açma kapama tuşundan aç kapat yapdım
özel çözünürlük eklemeye çalıştım ve olmadı eski çözünürlüğüme döndüm

Ekli dosyayı görüntüle 84225
kanka ısınma sorunu yaşıyor olabilirsin muhtamelen bi soğutucu alırsan hallolur gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ekran kartındaki toz temassızlık vs yaratıyor olabilir kanka kendin de temizleyebilirsin evde rahatlıkla

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ekran kartı ya da chipset driverlarının gücel olduğundan emin ol, bilgisayarın içini uzun süredir temizletmediysen temizlet ya da temizle, ya da soğutu falan almayı deneyebilirsin belki bulunduğun oda gereğinden fazla sıcaktır ondan dolayı bu fps problemini yaşıyorsundur

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
driverlar güncel olmayabilir kontrol et

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Harici ekran kartı ile çalıştırdığına emin misin oyunu? Ayrıca Driver güncellemelerini yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...