bunun sorunu bendede var 2 bin tl masraf yaptım ama halen aynı bende artık sıkıldım elemıyorumLaptop'umda son 2-3 saattir 40 fps alıyorum tüm oyunlarda bazen 60 70 oluyor ve aygıt yöneticisinde böyle bir hata alıyorum ekran kartıyla ilgili
Ekli dosyayı görüntüle 84225
neden olduğunu düşünüyorsunbunun sorunu bendede var 2 bin tl masraf yaptım ama halen aynı bende artık sıkıldım elemıyorum
neden olduğunu düşünüyorsun
yetkılı servıs ekran kartı dedı cıp dedı saydı saydı hesap yaptım 8 bın tl cıvarında masraf cıktı bende otlemedım satım elımdekı leptopu baska bırıne yenı bı masa ustu aldım kendımeneden olduğunu düşünü
Denedim olmuyor BİOS ayarlarından nasıl yapıcamGüncellemeye yapmayı dene.Bazı bios ayarlarında ekran kartı ayarı da var onu da deneyebilirsin
kanka ısınma sorunu yaşıyor olabilirsin muhtamelen bi soğutucu alırsan hallolur gibiLaptop'umda son 2-3 saattir 40 fps alıyorum tüm oyunlarda bazen 60 70 oluyor ve aygıt yöneticisinde böyle bir hata alıyorum ekran kartıyla ilgili ! ile alakasıda olmayabilir ve görev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor acaba ekran kartınımı yakdım
neden düşük fps aldığımı bilmiyorum bundan önce bilgisayarımı 3-4 kere yeniden başlattım
ve açma kapama tuşundan aç kapat yapdım
özel çözünürlük eklemeye çalıştım ve olmadı eski çözünürlüğüme döndüm
Ekli dosyayı görüntüle 84225
DDU ile ekran kartı driverınızı kaldırıp tekrar yükleyebilir misiniz?
adamın durumuyla ne ilgisi var lütfen yaabendede vardı aynı sorun pcyi temizlettim fanlarini falan işte baya bir fps artışı yaşadım temizletmeyi denet sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?