- Yasaklandı
Banlı Üye
kankam ne kadar fark eder bilmiyorum ama ben gramını hatırlamıyorum büyük bir tanesini 5 tl ye almıştım 100 tl likle ne farkı var bilmiyorum cooler master iyidir
coolermaster f/p iyi gibi.kankam ne kadar fark eder bilmiyorum ama ben gramını hatırlamıyorum büyük bir tanesini 5 tl ye almıştım 100 tl likle ne farkı var bilmiyorum cooler master iyidir
sen normal macun al gıtsınLaptopun termal macununu değiştireceğim pahalı macunların ekstra bir özelliği bulunuyor mu?
pahalıdan zıyade altın alasımlı olması lazımLaptopun termal macununu değiştireceğim pahalı macunların ekstra bir özelliği bulunuyor mu?
yeni bir özellik daha öğrenmiş oldum.pahalıdan zıyade altın alasımlı olması lazım
ben normal macun aldım pek ıse yaramıyor tanıdıgın salam bır bılgısayarcı varsa onlar zaten fan temızlıgı falan yaparken cekıyorlaryeni bir özellik daha öğrenmiş oldum.
Malesef yok.ben normal macun aldım pek ıse yaramıyor tanıdıgın salam bır bılgısayarcı varsa onlar zaten fan temızlıgı falan yaparken cekıyorlar
Bende iyi diye duydum ama ilk öneri oldu daha.cooler master knka
ya normal bi bilgisayar tamircisine git onlara durumu izah et onlar yapar sadece macunun altın alasımlı olması gerektıgını soyle ha yoksa n11 dede satıyolar ma kendın cekebilrsenMalesef yok.