kırmızsı cok iyi benceCool Master kulan ben kulanıyorum baya iyiii![]()
Konu zaten başlıkta yazıyor ? Ne kastettiğinizi anlamadım tam olarak.Bu konuyu banada anlatırmısınız
Sakın firmaların kullandıkları macunları denemeyiniz. RTX 3090 Asus ROG Strix modeli aşırı ısınıyordu 2K çözünürlükte 80 derecelerde full güç ile seyrederken Coolor Master CyroFuze Nano ile 65e kadar düştü ısı derecesi.işlemci modelin üzreinden ufak bi araştırma yapıp firmanın kulandığına ulaşman daha yararlı olucaktır
hocam arctic mx-4 tam fiyat performans ürünü. tavsiye ederimEn iyi termal macun sizce hangisi? Termal macun alacağım, bilemediğim için karar veremedim.
ben işlemciler adına konuştumHerkes Cooler Master demiş te model önermemiş. Evet bende Cooler Master kullanıyorum ve piyasada MX-4 falan diyorlar ya boş mx falan. Cooler Master CryoFuze Nano almanı öneririm. CryoFuze 14w iken Cooler Master Master Gel Pro 8w bilgine. CryoFuze Nano çok güzel performans sağlamaktadır
Post automatically merged:
Sakın firmaların kullandıkları macunları denemeyiniz. RTX 3090 Asus ROG Strix modeli aşırı ısınıyordu 2K çözünürlükte 80 derecelerde full güç ile seyrederken Coolor Master CyroFuze Nano ile 65e kadar düştü ısı derecesi.