Laptop Kasma sorunu ? (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba şu an kullanmış olduğum Grundig i3 laptopum büyük oyunlarda kasıyor kasılmaması için ne yapmalıyım içinden neleri değiştirmeliyim pek bir bilgim yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Direkt yeni laptop alabilirsin :brainfree: Şaka maka hard diskini boşalt. Ram kullanımına bak neler ramini yiyor incele

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ne kadar RAM'ın varsa sistem onu kullanır. RAM yükseltmek için kendine yeni bir RAM satın almalısın. Bilgisayarında kaç tane RAM slotu var ve kaç tanesi kullanılıyor?
en iyisi ben bir bilgisayarcıya götüreyim laptopumu yeni olmasa değiştircemde kıyamıyorum daha sıfır ayarında
Post automatically merged:

Direkt yeni laptop alabilirsin :brainfree: Şaka maka hard diskini boşalt. Ram kullanımına bak neler ramini yiyor incel

en iyisi ben bir bilgisayarcıya götüreyim laptopumu yeni olmasa değiştircemde kıyamıyorum daha sıfır ayarında
bi bilgisayarcıya götümek iyi olcak bu işler baya karışık iş sıfır olmasa değiştircem de kıyamıyorum yada bu durcak oyunlara uygun bir pc alcam

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka bendede sendeki kasma sorunu vardı ortadan alt kısma sağ tık yapıp görev yöneticisine gir sonra başlangıç kısmına gir ve açılmasını istemediklerini kapat çözümü ben böyle buldum yardımcı ola bildiysem ne mutlu

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kanka bendede sendeki kasma sorunu vardı ortadan alt kısma sağ tık yapıp görev yöneticisine gir sonra başlangıç kısmına gir ve açılmasını istemediklerini kapat çözümü ben böyle buldum yardımcı ola bildiysem ne mutlu
yapıcam dediklerini teşekkür ederim sağolasın bakalım ne olcak ne değişecek daha olmadı pc yi aldığım yere geri satıp üstüne 4 5 bin daha koyup daha yüksek bi laptop alıcam genede yardımın için teşekkür ederim

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kral laptopun sistem gereksinimleri düşükse ne yaparsan yap o laptop düzelmez onu satıp ya daha iyi bir laptop almanı öneririm veya masaüstüne geç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...